szerintem az alatta lévő tömítést lehet cserélni!Mondjuk nekem sima csavaros van amihez kaptam külön belső gumitömitést!Volt is a KTM honlapján még pár éve hogy ezeket a hibás tanksapkákat kicserélik díjmentesen!Asszem egykét széria volt hibás!
Estét.
Sajnos venni kell újat nem javítható.
(nekem nem sikerült )
A KTM -nél vettem másikat(5.000 ft.).
Ez már szerelhető kivitel tartalék tömítőgyűrűvel.
Okos megoldás ugye?
Sziasztok!
Szeretnék 1 kis segítséget kérni.KTM 560 SMR-hez kellene lendkerék(cikkszám szerint a z SMR 450es nek és a SXF 250-es nek is ugyan az a lendkereke!)Ha esetleg van valakinek akkor üzenjen a fórumon vagy hívjon:+36-30-217-7939.Köszi
Hali! Nem tudjátok hogy mekkora az lc4-es ,1 vagy 2 kipufogós motor dobjának belső átmérője,gyári és az akrának?! Gondoltam csinálnék egyet,de mivel nekem a 2 dobos van,az is gyári,ezért nem tudom(gondolom a gázáramlás miatt,a gyári 2-esnek kisebb lehet... )Előre is köszi a választ!
Nekem is folyt, és egy Simson tömítésből vágtam bele egyet, így jó lett.
Ha esetleg valakinek szüksége lenne egy hengerfejre akkor az írjon nyugodtan
Sajnos venni kell újat nem javítható.
(nekem nem sikerült
A KTM -nél vettem másikat(5.000 ft.).
Ez már szerelhető kivitel tartalék tömítőgyűrűvel.
Okos megoldás ugye?
nem tuttok eladó exc fejidomot vmi elérhető áron?
Szeretnék 1 kis segítséget kérni.KTM 560 SMR-hez kellene lendkerék(cikkszám szerint a z SMR 450es nek és a SXF 250-es nek is ugyan az a lendkereke!)Ha esetleg van valakinek akkor üzenjen a fórumon vagy hívjon:+36-30-217-7939.Köszi
Mit lehet csinálni ezzel a bajonett záras tanksapkával, folyik alóla a benzin rendesen. Vagy venni kell rá ujjat?
xlitee@vipmail.hu
köszi
Nincs sajnos.
Lc4-hez alsó kuplungmunkahenger kellene.
Egy baj van csak,nekem meg nem vitték el a motorom,így sajnos tárgytalan még a dolog.