Az a haj hogy én hülye vagyok ilyenekhez
Egy fecske meg nem csinál nyarat.Az egynyári emberekkel,meg csak falvédőzés az egész.Ma meg már időm nincs rá,hogy foglalkozzak vele
Ha lennénk vagy 20-30-an akik komolyan gondolnák úgy már ellehet indulni,de páran kevés,sok lenne a feladat,nem olyan egyszerű ez,áttekinteni csak több részre kiosztott melóval lehet.Pár ember nem győzi főleg meló mellett,hidd el
Meg ez sem árt
Ismerettség mindenhol van,a fejeknél
nem a lábaknál
Bele lehet vágni,de kemény a hús amit fel kell vágni
Olyan kopott szarok,mint állat
Mostmár mindene új lesz ,remélem tömít normálisan mindenhol
Nem akartam olyat írni, hogy senki nem tud, csak azt mondtam nehéz és körültekintőnek kell lenni, főleg, ha az a dolog sok másikkal összefügg.
zárt ajtók és zárt fülek zárt elmékkel találkoztam mikor olyanokkal beszéltem akik "ott" vannak...
pedig átgondolt javaslataim és terveim is voltak ..ezek nemcsak az enyémek voltak de úgyérzem erre illene nekik válaszolni ..és fülük botját se mozgatták rá .....ezzel bizonyították számomra , hogy nem is akarnak megoldást a problémákikra csak mi ne menjünk bele az erdőbe....(mert zavarjuk és látjuk őket a lopásban )erre ez a magyar helyes találó kifejezés és nem más!
felvetődött a fatolvajlás és illegális szemétlerakás megelőzése természetvédelmi területen való motorosok megfogása figyelmeztetése stb témakör...ajánlva lett erdei őrszolgálat ...csöndes nem túl bütykösgumis biomotorozásos önerőből működő..cserébe mi is kirándulhatnánk közbe ...
előnyeit is hangsúlyozva... nekik költségmentes motor benzin ember ruha gps fotómasina telefon stb..nem kell felszerelkezni ..kitanítani vakokat ...mert mi ismerjük is a pályát...stb..szóval nem sorolom csak előnye van és ingyen érik el ..
semmi nem érdekelte őket... tehát nem akartak megoldást ...
innen gondolom , hogy a rangers szolgálat csak a motorosokat akarja majd megfogni sok milliót átutalva saját cégüknek /állami támogatás /adókedvezmény / meg ilyesmi ...még egy plussz lopás ami nem zavarja őket se a normál lopásba mert azok is ők...
szóval ezekkel nem tudsz mit kezdeni ..sőt közénk van állítva bábként az a sok sötétzöld...
de érdekes fejleményként említeném olyannamű változást , hogy már bár kevesen de vannak köztük olyanok is /most pont beszélgettünk egyről/ aki már fújja, hogy tényleg nekifutottak motorosoknak médiákat is feltüzelték stb.......
de meglátták mik történnek amúgy a háttérben...ezért se volt felesleges az ugatásunk mert ebből ráfókuszálódott a szemük akaratlan is azokra a dolgokra amiket mi látunk ...
kiváncsi vagyok mi lesz ...lehet a zöldekhez kéne elmenni őrnek..még a végén...de azért szopjon le mindegyik..