Nem akarlak megsérteni, de ezek az extrák nem akkora extrák. Excel felnivel szerelik gyárilag ezeket a motorokat. Gondolom a doma rendszer nem jár hozzá. A többi cucc meg nem olyan drága...
Másrészt meg amit extraként ráköltöttél, sosem fogod viszont látni...
ledöntöd oldalra a motort lekapod a saját kisdeknidet 5 csavar fogja és ott a minta, szerintem jopáran vennénk tőled, mindegyiken az a méret van ha jol tudom, és elég vékonyka holmi...
Vannak ugye a kerekek: fekete Excel felnik, eloxált aranyszínű Talon agyakkal (árak).
Komplett fekete idomszett; fekete, 11 literes tank (itthon beszerezhetetlen); elöl-hátul LED-es lámpák (az első teljesen egyedi cucc, összesen 6 db nagy fényerejű LED-del, karbon házzal stb.), fekete kormányszivacs besüllyesztett km-órával. Ezeken kívül természetesen megvan a narancs idomszett+tank, gyári első lámpa is.
Védők: egyedi alu karter+rezóvédő, alu kézvédő, karbon kuplungmunkahenger-védő, műanyag első féktárcsa-védő.
Üzemóra-számláló, fúvókaszett, power-rugó szett, tartalék légszűrő+porvédő "bugyi", telószimmering, gumibak, O-gyűrűk a rezóhoz, meg a franc tudja még mik, lassan nem férek el a szobámban a sok kacattól
gtgt , én ajánlom neked hogy indulj el EC 3. osztályban ,sokat tanulsz verseny közben, felveszed a verseny tempot, látod hogy csinálják a gyakorlottabbak, megtanulod a stikliket ,trükköket stb.
sokkal többet fejlődsz tőle mintha csak erdőben motoroznál.
Másrészt meg amit extraként ráköltöttél, sosem fogod viszont látni...