akkor már 840 ezer? ezt találom kicsit soknak
írhatsz akármit arra is mondok valami faszságot mert én csak kötekszek
ha elviszik 840 ért akkor megengeded hogy kezet rázzak veled?
) hogy kiárúlnám az extrákat a motorról és eladnám csupaszon olcsón!Így szerintem könyebben elmegy ha annyira útba van!
,es soha nem keso
amator szintig !sok motorozasal mindenki ellindulhat meg 50 evesen is
de még csinosítni kell, addig nem publikus
nem nagy show amúgy,de ktm
) - csak azzal sötétben nem látni semmit, amit meg pluszban adnék hozzá, azzal igen. És mivel ettől jobb lesz a motor, meg nekem is pénzembe került, így elég nagy balgaság lenne elvárni hogy ezt ingyen odaadjam hozzá - természetesen nem is fogok ilyet tenni
nincs behorpadva a rezó, te ezt is extrának véled? jobb kerekek vannak benne .. hú - az biztosan jó.
én az LC4 re kb 40 ezerért vettem SMC idomokat, meg pár cullangot a dizájnhoz akkor most 40 ezerrel többet ér a motorom?
én az 500 ért vásárolt deszupermotorkerékpáromat 2 éve vettem, most ér vagy 400-450 et, de én 700 fölött járok vele és most jön rá még vagy 50. na abba a hirdetésbe mi sztorit kéne írni
A most benne lévő kerekekkel kerül 680-ba. Ha vetted volna a fáradságot visszaolvasni, akkor tudnád, hogy az utolsó ajánlatom az volt yahzee-nak hogy a kerekek nélkül, friss műszakival 560-ért elviheti.
A többi 150ezer forintnyi extrát pedig - mint azt éppen az imént írtam le - nem 150-ért adnám oda, hanem ennél jóval kevesebbért - viszont nem is ingyen