Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok . Piaggio Gilera runner aradi utca!
Ellopták ! Tanút keresek !
Október 24. 20:30-22:30 között a 6.kerületben ellopták / eltűnt Piaggio Gilera Runner típusu motorom .
Aradi utca - Eötvös utca sarkán parkolt egy térfigyelő kamera alatt .
Egyedi azonosító és alkatrészek alapján a rendőrség és a barátaim keresik a motort .
Arra kérem azt aki látta vagy tud valamit nyomravezetői díjban részesül , kiskedvenc és munka ezköz volt . Illetve akár vissza vásárolom.
Amennyiban vissza kapom akkor nem lesz gond ha mi találjuk meg garantált egy bírósági büntető eljárás mindenkinek aki részr vett a lopásban . Nem fogom feladni és a végletekig elmegyek remélem ezt látja aki elvitte én ia fogok okozni kellemetlen napokat rossz ember motorját fújták meg : )
06209854700 vagy privátban tanúkat is keresek aki ott volt a nyomravezető jutalomban részesül !
Gyári azonosítók , feljelentés megvan .
Tippekért is hálás vagyok köszönöm .
Aki elvitte annak annyit üzenek rakja vissza ahonnan elvitte akkor nem megyünk utána és megéli 2023-at . Ha nem játszunk én ráérek : )
Meglesz a tanú és a nyomozók mennek utána a szerencséje hogy a kamera nem ment a lakás kamera kikéréss folyamatban . Az üzletet vagy aki megveszi azt is beperelem ha nem juttatja vissza fontos munka ezköz volt nekem ..
2022 július végén/augusztus elején ellopták a XIII. kerületi Szent László út 101-103 társasház, zárt, belső udvaráról a képen látható Aprilia SR 50 R fekete-piros nagytestű robogómat. Hátsó kerékről lakatot valószínűleg levágták, kormányzár aktiválva volt, esővédő ponyva sehol.

Valószínűleg 2 ember kellett, hogy megemelje, illetve autóra tegye. A robogón egy fekete tartódoboz is volt.

Aki esetleg látta, kérem jelezze.
albertzsigovits@gmail.com

Üdv.
Sziasztok!
Ha esetleg valaki tudna bármi nemű infót a képen látható kis mini chopper Honda Jazz hol léterol annak nem maradna el a hálám és a jutalom se azt garantálom! Április 27-én (szombat) éjjel vitték el valami szarházi patkányok Mezoszentgyorgy-rol, egy családi ház udvarán lévő garázsból. Bármilyen használható infó érdekel ami a nyomára vezethet akár a tolvajoknak akár a kis kedvencnek. A rendőrség is keresi,én is és a motoros cimborák is(ha van egy kis szerencséjük a férgeknek akkor a rend őrei találják meg előbb, ha nincs és én vagy a haverok akkor nagyon pórul járnak..., ha csak nem hozzák vissza előtte önként...)
Elérhetőségeim:
Tel. : 0670 621 8168
hondascsontvaz@freemail.hu
hondamania68@gmail.com
Előre is köszönök minden nemű infót és segítséget!
Üdv. Mindenkonek:
Zoli
Sziasztok, az Fz fórumba már felraktam, de itt is megteszem. A motort a mai napon találtam gazdátlanul az árokban. Én egy FZ-nek láttam.Hátha valaki keresi. Természetesen a rendőrségnek már bejelentettem.
sziasztok!

tegnap éjjel, 2018. 03. 19-ről 20-ára ellopták aprilia scarabeo fekete, vajszínű bőrüléses motorunkat! kérem, ha valaki látná valahol, értesítsen ezen a számon: +36709418110
ismertetőjele: bal irányjelző alatt matricával elfedett kis sérülés
Sziasztok!

Tegnap éjjel 10.20-án a 11. kerületben a Nagyszőlős utca Tornavár utca sarkáról ellopták a Yamaha Vino narancssárga, bézs színű robogómat. Ismertetőjel: kb. 20 cm hosszan törött az első sárhányó, illetve a ritka színe. Kérlek ha látod valahol értesíts. Elérhetőség: Varga Bernadett +3630/649-86-12
Tegnap éjjel (2017.10.15.) Bp. XIV. Angol utcai teremgarázsból ellopták a motoromat UJW-247 Kawasaki Z1000 2010. Értesíteni lehet Szántó Zsolt -20-980-9644
Tőlem nem.
Nem loptak tőletek régi gsx-r 750-et?! Ma láttam a kamaraerdei méhtelepen. idomok és hátsó kerék nélkül.
Sziasztok! Ez a motor(yamaha dt 80) Debrecenben a Leingen utca elején volt parkolva.Utoljára látva szeptember 05.én még ott volt.Valaki nem látta véletlenül? Vagy esetleg valakivel? A tankon bal oldal levan kopva a festék (szállítás során) és az űlés kopott.Előre is köszi
A Fehérvári út és Fonyód utca sarkán napok óta áll egy erősen lopottnak tűnő motor.
Persze, mindent ki lehet iktatni meg mindenhova be lehet törni. Nincs 100 % boztonság sehol.
Ezért jó a 2 -féle kutya
Kis tacsi fosik mindentől az nem megy oda a betörő mellé de lármázni tud
És a nagy hang a betörő ellensége
Amúgy ha a 2 kutyát lefújták akkor a gazdát is lefújják, mert ami a kutyát elintézi az a gazdit is
Bár egy jobb kutya azért ráfog akkor is a betörőre ha már szarul is van, bár ehhez gyakoroltatni is kell
Sajnos amíg nem vágják le a lopós emberek kezeit addig lesz sok lopás
Azért a kutya sem mindig riasztó tényező. A közelünkben rámolták ki egy házat, ahol 2 nem elhanyagolható házőrző teljesített szolgálatot. Egyszerűen lefújták őket gázspray-vel.
Nagyon jó !! Főleg akkor lenne jó, ha egy ilyen kutya oda lenne kötve a motorhoz, mert akkor nem lopnák el legalább ! De a motortól 150 km-re nem sokat ér !
Brúnó közép ázsiai juhász kutya és színízom! Még én is fosok tőle, nem hogy idegen.
berettyóújfaluban láttam egy mastifot aminek ezüst szemfogai voltak a bejáróban ült, azt mondták menjünk el mellette,. bent a házban valami fekete kis gombóc kutyák voltak amelyikből az egyik a lábamba kapott , amikor nem látták cserébe felrúgtam. mikor mentünk kifelé már be volt zárva a mastif , kissé mérges volt ránk, a drót kerítés szálait egyenként huzigálta ki egyenesre a kerítés tetején. azt mondták reggel a sofőröket beengedi de kifelé már be kell zárni mert ki nem enged senkit.
nekem van egy amstaff, full barátságos 100 emberből 99 haver se tanítva se edzve nincs, inkább öleb mint harci
de ha csak a kapu előtt ül már senki nem jön be
volt egy öreg beagle az volt a mozgásérzékelő, csak már elhalálozott ....
szóval jó kombináció
a tacsi riaszt a pit bull rá fog, már csak a grizzly vagy az oroszlán hiányzik ami felfalja szöröstöl bőröstöl .
1 pitbull+ egy tacskó
aki ezektől elviszi az már nem kispályás az már elvinné bárkitől
a kutyákkal egy dolgot kell megtanítani : csak a tálkájukból ehet
ettől jobb biztonsági cucc nincs
elektromos dolog meg csak akkor ér valamit ha full homemade. annak nem ismerik az ellenszerét
Miért nem csináltok egy kis mágnes-kapcsolót, ha már egyszer ebek 30-adjára vannak hagyva szegény motorok ami mikor letolják a motort róla zárja a 220-at, hogy megrázó élmény legyen a delikvensnek ! Esetleg amikor letolja a kapcsolóról behúz egy kicsi mágneskapcsoló ami elvégzi ezeket , és bekapcsol a sziréna , kigyulladnak a lámpák stb. stb ...!!!
kép?
írj valamit róla.
Sziasztok. Pécsen ellopták motorom az udvarról este. A motor egy DUCATI DS 1000-de tura motor. Egys egyedi takar rendelkezik. A tankba bele van nyomatva hogy ”Moto Love Forever”. A motor fehér fekete színű,fekete üléssel, két eléggé feltűnő és egyedi hang al rendelkező REMUS sportdob van a motoron. Ha valaki esetleg megtalálja vagy esetleg látjaértesitsen legyen szíves. Az sem baj ha agyonveri aszt a barmot. Előre is köszönöm.
Sziasztok! Ma hajnalra ellopták budapestről a 2. Kerület Endrődi Sandor utcából az UJD230 forgalmi rendszámú BMW F800GS típusú motorom. A motor fekete-sarga és volt rajta 3 gyári vario doboz.

Vissza vásárolnám a motort!!!

Minden megosztás nagy segítség lehet!!
Előre is köszönöm!
+36707749905 Lencsés Tamás