Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ! Malaguti mgx 50-hez kéne hengerszett !Nem találok sehol !
Sziasztok!

most vettem egy malaguti ciak 125ot.
kérdésem az lenne,h mennyi olaj kell neki? illetve létezik, hogy olajszűrő nincsen benne?

köszönöm a gyors válaszokat!
Leo Vince Scoot L kipufogó rendszer eladó 125 4t robogóra!
Érdeklődni és ajánlatot tenni a macsugamate@hotmail.com e-mail címen
Üdv mindenkinek!
Malaguti Madison vásárlása előtt vagyok, ha valakinek van tapasztalata, hogy a 200 és a 250-es között (2003-2005 évj.) van-e érdemben erőben, bármiben különbség, kérem ossza meg velem.
Köszi!
Üdvözlet kellene 1 kis segítség

Adott egy malaguti f12 léghuteses valamilyen delorto karbival
Kb fel gazig minden jó de utánna be fullad ki takarítottam a karbit
De nem értek a beállítása hoz mit es hova tekergessek?
A motor 1 rugasra indul es fel gazig teljesen jól reagál.

Válaszokat köszönöm

Ha valakinek van rajza hogy a karburátoron melyik csavar mit állít azt megköszönném
F15 cuccok! most egybe 20 ezer!

http://aprod.hu/hirdetes/malag...
Közben megoldódott, az előző tulaj az elektromos részét szarul kötötte be
Helló, még csak most vettem a motort így nem tudok erre választ adni. Nekem olyan bajom van h nem működik jobbra az index (égők jók) illetve nem működik a hőfokjelző csak villog.
Szia! Látom neked is ilyen mocid van. Neked nincsen problémád a hosszabb leállás utáni indítással? Egyébként a használati hasznos volt. Köszi.
Ha valakit érdekelne be scanneltem Malaguti Phantom 125-200 gyári használati utasítását igaz angol nyelvű, de szerintem sokat segíthet pl a digitális műszerfal eligazodásában. Az alábbi linken letölthető pdf formátumba. http://www24.zippyshare.com/v/...
Sziasztok! Segítségeteket kérném. Van egy MalagutiF12 Phantom Max 125 4 t Mocim. Hosszabb állás után nagyon nem akar indulni. Hosszas önindítózás után sikerül csak. nincsen benzinszag,így arra gondolok, hogy nem kap üzemanyagot. Kérdés, hogy elpárologna állás közben?
Kérem akinek ötletei vannak ossza meg velem. köszi.
Szia ! Üzemképes a moci ? MIt kérsz a KOMPLET blokkért, és a gumikért . Választ : csaba1105@freemail.hu pár fotót is küldhetnél.Köszi4
Malaguti fifty tophoz keresnék jobb oldali oldalidomot!
Ha valakinek lenne ne tartsa magában!
Ezt leginkább csak próbálgatással tudod megállapítani,mert minden moci más és más!
Nem sokat tudtam segíteni sajnos!
Hali.Olan kérdésem van,hogy akinek van Malaguti madison-ja ami 125-150-180 es és még a régi három körös műszerfala van.Annak ott milyen gyorsan melegszik fel a hőfok?Kb hány km-alatt ilyen időben?Persze aki ilyen időben motorozik!Válaszát előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek.A segítségeteket szeretném kérni.Van egy Malaguti Phantom F12 LC robogóm és görgőket szeretnék cserélni benne.A gyári görgő 6,2g-os,egyszer lett cserélve.A motoron is minden gyári de már bevan járatva eléggé úgyhogy valami másik súlyút kellene bele vennem.Hány grammosat ajánlotok?Köszi.
Jeni89 utolsó bejegyzése kifejezetten teccccccett....

Sziasztok

Egy hozzáértő segítségét kérném hol máshol mint itt. Info kellene egy 96-os phantom f12 125cc-ről márha van ilyen. Kerestem neten de ilyet ebben az évjáratban nem találtam csak kissebb cc-st. Valaki meg tudná nekem mondani hogy van ilyen vagy nincs, esetleg egy árat. Láttam képeket korához képest nincs nagyon leharcolva. Előte is köszi

Sziasztok keresnék malaguti crosserhez matrica szettet .
Sziasztok!

Van eladó : Malaguti F12 gyári indexbúra első/hátsó!(sárga)
Malaguti F12 rendszám világítás+sárvédő

Írj ha érdekel!
Malaguti 3-4-6 sebességes blokkok blokk alkatrészek olcsón eladók.TeL:06 70 459-6036
Be van tépve a te jó k..... Válaszoltam te szerencsétlen de te az Email címem kérted.A fórum azért van, hogy itt kérdezz süket berci.Egy Eladótól biztos kurva jó infókat kaptál :D.
gyenge próbálkozás be vagy te tépve nem értelek...

én csak egy apró segítséget szerettem volna kérni, mert láttam, hogy régebben elég sokat írtál ide,,,és tapasztaltnak tűntél a F12 es robogók körébe...
de mivel nem válaszoltál, felhívtam egy tulajt aki eladja a motorját és segített ő...
Nem adom meg az Email címem, már nem is fontos?Ez nagyon gyenge próbálkozás, ám hogyha mégis a témával kapcsolatban lenne kérdésed, továbbra is szívesen válaszolok.