Aztan kezdtek fafejuskodni az olaszok es Stonernek kezdett tele lenni a toke ezzel a hangoskodo buzibandaval, ugyhogy lelepett. Nyilvan nem volt nehez dolga, amikor csapatot akart talalni es minden bizonnyal nem tuloz, amikor azt nyilatkozza, hogy az atigazolasi jatek tole fuggot. Persze, ha Rossi szerint Stonernek konnyebb dolga volt az olasz csapatban, ahol olasz volt az 1. pilota, akkor konnyebb volt. Vele nem akarok vitatkozni.
Lassan le fogok allni a szivozassal, mert mar en erzem magam kellemetlenul. Annyira szarul megy Vale, hogy mar kezd ciki lenni a szurkoloit b@szgatni.
Jobb a bekesseg. Inkabb kapja ossze magat. Meg Stoner is! Pl. egy ujabb Laguna-Rossi-Stoner csata jo lenne!
Amugy szerintem mar a 250 osztalyban is ezt csinalta. Nagyon gyors volt es nagyon kemenyen csatazott, de ha nem hasznalja annyiszor a tomegfolenyet, akkor azert tobb futamon lenyomta volna ot Bautista vagy Barbera, mert ok profibban szamoltak ki a taktikajukat, jobban beosztottak a motort, mint Simoncelli.
) van elotte, akkor ez nagyon szep eredmeny igy is.
Csakhat a korido lemaradasok, meg latkep eleg siralmas a regi fenyehez kepest. Heroikus kuzdelemben csodalatos csatat veszteni Bautistaval szemben a 6. helyert vivott harcban valahogy nem a top-Rossira emlekeztet. 3 hete irtam, hogy Lorenzo jo lesz az europai futamokon. Most jon Laguna-Seca. Pedrosa vagy Stoner lehet nyero.
Ma nagyon benne volt a ziccer, hogy az utolso korben elszurja, amikor megprobalja elkapni Stonert. Nem szurta el.
.
Nem folytatom, pedig tudnam.
De lehet hogy nem így van. én azt látom hogy eddig minden motorja úgy volt beállítva, hogy ne a végsebesség, hanem a kanyar legyen az erőssége. És szerintem ez neki egy picit zsákutca az eleje és a karbonváz miatt, amit nem tudnak fejteni. de jövőre hátha