Van egy haverom ő is jászberényi, és a nagyszülei böszörményiek, nomeg van szoboszlón lakásuk
és a srác most vesz majd 25ösöet, jogsija már van...
Érdekelne engem is ez a pályázós fagyizós dolog:) csak sajna se motor se ismerős akivel innen el tudnék indulni(Hajdúdorog). Tehát ha vki a környékemről van az lécc jelezze
Tavaszig meg marad az álmodozás
megyek én berénybe is ha olyanomvan
motorozni keeeelll
Hát hogy a fenébe ne kezdenék már begolyózni még csak kb. 400m-t mentem a motorommal!
És még hátra van legalább 4 hónap, hogy élvezeteset tudjak motorozni!
Én akor voltam utoljára ott fürdeni amikor még dús hajam volt!
Tényleg egy jó pár éve (tizen pár) voltam ott!
látom teis valamilyen szinten begolyoztál már a hidegtöl... végén azlesz hogy majd a babettával fogok rodeozni a városban...
De tényleg szép a fagyizó meg minden! Szezon elején azért vannak kevesen mert még hideg a víz!
Én is keveslem a fagyi adagot! De hát azért egy 3 gombócossal megbírkózom! De ez tök sz*r mert már most pusztán a gondolattól összefutott a nyál a számban!
illenet a szobám falához a szine
nagyonfinom, bár van aki aztmondja hogy régen finomabb volt. azt énis elismerem hogy régen nagyonjo volt, mert ha kértem háromgombocos fagyit, egy hatalmas adagot nyomtak a kezembe és alig tudtam megenni. mostmár azért nincs gondom a 4 gombocossal se, de nem a gyomrom tágult, hanem a gombocok lettek a kisebbek...
de attol függetlenül oriási a választék fagyiban (3 - 4 pultnyi?) rengeteg sütemény van, gyönyörü lett az épület is, kibövitették, vannak szendvicsek is, és ha joidö van akkor lehet menni pancsolni is a soltvadkerti tora, ahol szezon elején még nincsenek is olyan sokan.
ma mondta osztálytársam hogy a vajdaságban úgy van a motorjogsi hogy 16 évesen leteszed az 125 köbcentiig van teljesitmény korlátozás nélkül, és ha betöltötted a 18-at mindenféle külömbözeti vizsga nélkül, megvan a nagy A-d
tehát csak a rendőr nézhi hogyha 18 alatt vagy akkor csak 125, ha akár aznap töltöd a 18-at már akkor mehetsz a hayabusával is.
ez geciség, nálink mé nem igy van.