A CB400 hány lóerős?????Több mint 33kw, nekem meg a jogsim arra lesz hivatalos!!!Nekem se tetszik (annyira),hogy nem nyomatékos és 19000 is simán pörög!!!Mennyi ezeknek a vége??Kösz és csumi!!Rábaringre ki jön ki????
Kösz,hogy írtál!!!Azért akarok japánt mert az japán!!!A jogsim meg csak A korlátozott lesz!!!
250-est meg azért mert abba már van erő,kétüteműt meg a hangja miatt nem!!!!!!!!!Szeretem ha egy motor pörög,ennek tudom vannak előnyei és hátrányai!!!!Vezettem már 125 Yamahát,250-es quadot,ültem125-ös kétütemün!!!Jók!De egy idő után nem tudnának újat mutatni!!!
Nem szerepel a terveim között,hogy motoron halok meg,még pezseg a vérem!!
Ja még valamit,mennyit eszik egy ilyen 5-7?????Kösz a hozzászólásodat
Na jó, a másiktól meg csúnyán kikaptam.
Viszont 4 hengeres 4 üteműt nem vennék semmi pénzért. Azok széthulnak semmi perc alatt. Akkor inkább egy SRX 400, vagy NTV 400. Mindkét motor nagyon ideális kezdőknek. Nem túl erősek nyomatékosak, és nagyon irányíthatóak. Esetleg tudok egy eladó NTV-t!
.Ha meg már naked bike-ról beszélünk(bandit ugye), akkor 1000 köbcenti alatt nem kéne...250-ben egy tzr vagy nsr az etalon ami könyedén 60 lóerős,de ezt kezdőknek nem ajánlanám jó szívvel.Ha ragaszkodsz a csupasz bringához akkor ott a CB 400, ami legalább honda.
Egy kezdő is nyugodtan ráülhet, ha vezetett előtte valamilyen motort, és nem túl eszetlen.
Írjatok valami hasznosat a 250-esekről!!!Tavasszal akarok venni ilyen gépet.
Nekem igazán a Bandit jön be!!Kíváncsi vagyok a hozzászólásaitokra!Tartóság,szervíz,menetteljesítmény!!!!Ha valakinek van valamilyen tapasztalata írjon!!Üdv minden sebességfannak,csak koccig húzzátok
!!!!
Lehet roszul látom de mintha rozsdásodna a tank jobb oldala. szerinted?