Sok sikert az új mocihoz !
. Csak mert mocin felvinni zacc lett volna, így is alig fértem bele a táskába. 27-én ha minden jól megy boldgog SV tulaj leszek, bár most a Kawa ER-6 -al bosszantom magam, de arra meg annyit kellene várni, hogy addigra zúzmarásak lesznek a fák.
De majd takarítsd is meg a láncot, ne csak fújd rá a spray-t. Én 250km alatt 3-szor szálltam le róla, rágyújtani
, mert nem lett volna muszály. Egy seggel ennyit kényelmesen végigültem volna rajta, úgyhogy a balcsi neked egyben fog menni.
De nagyon rá vagyok kattanva! Tegnap Pesten vártam apumat, beültem egy árnyékos helyre, mindenki aki arra jött jól megnézte a motort, sokan pedig leálltak beszélgetni is és halálra dícsérték a színét
Javaslom a kis könyvecske áttanulmányozását, és komolyan is kell majd venni, akkor nem lessz vele bajod.
400-500 kilóméterenként be kell fújni, mert egyébként hamar tönkremegy. Castrol láncspray-t vegyél, nekem az a legjobban bevált, kb. 2-3e Ft.
Veled mennyit ment? Csak könnyebb vagy mint én.
Na, nem baj, majd leszel házasember te is!
Jövő héten talizunk, addig üdv.! Pp
Épp a pénzemre várok aztán update-elek RGV ügyben.
Az oldaladat már jópárszor néztem, felfedeztem ellentmondást az RGV alvázjelölések terén egy másik Suzukis weboldal kapcsán.....