és volt egy videó ahol elmagyarázta a hozzám hasonló semmihez sem értő barmoknak, hogy vezérlést a tengely végén levő jellel kell állítani... Na mindegy is. Futok szaladok
Köszi, jó munkát Nektek is!
ezen az emberen mindig beszarok a röhögéstől.. Ja jut eszembe, a banditom vezérlését sem a nyilakat figyelve kell beállítani...
Nem vezéllést kellet be állitani ......... HANEM megkellet állapitani nyulot -e a v- lánc én azt montam ,hogy tegye a kipu v- tengelyt a szelepfedél és a hengerfely sikjára kifelenéző rovátkával .... rögzitse
és a szivó v-tengely elenkező irányba tekerlye mig feszes nem lesz a lánc ..... EZT meg is tete és a szivó v.-tengely rovátkálya tovább
szaladt a hátrafele nézö fengerfely/szelepfedél sikján ..
ERGÓ .... A lánc MEG VAN NYULVA CSERÉLNI KELL
ERRE JÖTT EZ a LECSÓ OKOS , és mit mond ?
El van rakva a vezérlés atól még a motor szépen járhat
SÖTT SÖTT MÉG erősebb is lehet agép ha elvan rakva a vezérlés
33 -éve végeztem a autoszerelöit DE MÉG EKORA BAROMSÁGOTT NEM HALOTAM SOHA DE SOHA
KI röhög itt kin ? KI ITT A SZAKEMBER ? GYEREKEK ?
MOST MEG a LECSO TANÁR úr az mondja a gyereknek állitson a karbin allapjáratott BIZT AZ A BAJ !
HA teljesen normális szépen ketyek .... csak ha rá teszi a villágitást 200-300 esik az alapjárat EZZEN UGYE nem kell RÖHÖGNI MI közze a pilot csavarnak az elektromosághozz EGY , DR 600 -on
ITT KERESEL magadnak KUNCSAVTOKAT KIS LECSO ?
DE legalább értenél hozzá ! Ez nem pannonia ! TÖk mindegy hogy áll rajta bármi .... Így-úgy IS MEGY
ÜDV TASI