Na vajon miért is?
Megvártam a cserét!
Lett két rossz tárcsám.
Szerintem nem éri meg!
Nem mi vagy a szolgáltatásunk drága ... az emberek vannak ki fosztva , átlág kereset .... 230 brutó ... az olyan 160 .170 neto .. az olyan 550-600 euró .... csak itt melletünk nyugatra 1080 euró lét minimum .
//csak itt melletűnk// egy mozdony vezető 1400-2700 eurot brutó visz haza
tudom nap mint nap benne vagyok én 236 brutót és fogjam be a pofám mert jól keresek , mondják a MÁV-nál. wien-be ha be vásárolok mindent hús , tej tojás ,kenyér , mosopor , kutya kaja ,stb / 1 hónapra kb 10 -15 % al drágább ... és a minőssége .. ne mondjam. Ha csak 1400 eu-val számolom 420 -e ft kontra 230 -e .
igaz Bécsbe 100-120 eu ért nyir a figaró és 70 euroért teszik át a gumidat tehát a szolgáltatások drágábak jóval .
az elmult 20 -25 év okos tojásai ... kifosztoták a népet el adták az országot, a gyárat , a leg utobbi okoska 6.5 millio magyart adositot el devizába . látjuk az eredményét .. a mostani okoska meg a TE és ÉN és a nép pénzén vissza privatizál mindent ! Az hogy ebe már a nép bele döglik ..szerinted érdekli .. itt lejebb le írtátok .
az érdekes az hogy a mindegy milyen okoska vezénylése alatt a gazdagok csak gazdagodnak ... a szegény meg terem mint a gomba .
Vissza a témához van egy tag hozzám jár 4 db / 8000 ft gyertyára nincs pénze Minden csere periodusnál azt mondja Zsoltikám .. nézd meg a hézagot .. jó lesz még az