egy nyomon megy ? nem, igazán tudom meghatározni-régen motoroztam,előtte cb 650 Hondám volt
biztonságosabban éreztem magam mint ezen a motoron.... Olyan mintha nagyobb sebességnél cca...110 körül -főleg szélben húzna oldalra...ez azt jelenti a váz is el van ferdülve
Én így látom.
háát ,igen egy 2-ből összerakott valami
nem hittem hogy ez lesz belőle,lehet hamar beleugrottam a vételbe( lassan 10 éve nem motoroztam most jött a lehetőség ,most tudtam motort venni) Na de tanulópénzt meg kell fizetni
valahogy ezt is érzem mikor motorozok vele..... fura érzés
ùgyis vége az idénynek, tavaszra lehet el tudod adni a idomokat, telót fékeket, váltót, generátort, fesszabot, lámpákat, kerekeket, lábtartókat...
remélem nekem nem kell ennyire szétkapni a blokkot
Ha Isten megsegít van egy kis szerencsém
Ezekkel az érvekkel csak az a gond, hogy ö maga nem ért hozzá! Ezen a projekten csak a szerelő, meg a alkatrész kereskedő fog jól járni!
A projekt felénél ha elfogy töke, akkor nem lehet becsukni a blokkot, hogy egy év múlva akkor ugyan itt folytatjuk! Ez nem ugyan az hogy lefestem az idomokat, legközelebb meg felújítom a fékeket.
Legtöbbször egy ilyen gépnél, felszínre jönnek letört tartók, megszakadt menetek, kábelkötegelő klub, és szigetelő szalag szakkör...Ha egy ilyen kopott blokknál nem néznek rá a hengerfejre, a kuplungra, váltóra, főtengelyre, hajtókarra, akkor könnyen meglehet, hogy a következő szezon végén meg attól könyököl ki a blokk.
750€ az meg ugye nem ház előtt lerakva...oda is el kell menni, fel kell valami hozzá értőt fogadni, hazaszállítani, aztán pár nap kemény meló után, meg a hozzá tartó rezsióradíj lerovása után lehet pozitív lesz az eredmény, motorügyileg, de esztétikailag, akkor is egy puzzle lesz, mely várja a következő madarat...