szevasztok urak, megkapta az uj gumikat a vas tökéletes lett köszönöm szépen az infokat, régi motoros vagyok de ennyire sosem volt szar az eleje egyik mocimnál se, hogy ennyire elhuzzon. most végre okés a vas üdv mindenkinek széles utakat szép napos idöt, na és kevés közeget kivánok mindenkinek
. Minél hamarabb le kell cserélni. Előre is köszi a segítséget. Széles utat! Attila
Igen eredetileg tömlős a felni.
Elöl nagyon szar gumi van futofelület nélkól szinte és folyamatosan lapos, hátul viszont 170es van és szerintem a felni behuzza a széleit. Lehet emiatt a hintázás., (tegnap kicseréltem a hátso hidat, nos ami benne volt biztos hogy el vold ferülve mivel az átmenü tengelyt samuval 5kg-os 3 orán keresztül probáltuk kiszedni, és arra nem is jött ki amerre kellet volna leflexeltem a csavar fejét, és az anya felöli oldalra tudtuk nagynehezen kiütni. (ott biztos hogy kapott a dolog. Az elejét ugyanugy kicseréltem egy másik mociéra, amivel motoroztam tavaly és nem volt a jelenség. Nos a villacsere után is maradt a probléma, viszont most látom hogy nagyon lapos az elsö gumim. elvileg ma kapom meg a két uj gumit ami már jónak kellene hogy legyen. Ha kicseréltem a gumikat irok hogy mi a fejlemény. ui:keresek ehhez a tipushoz (kawasaki zx10 89) uj vagy nagyon ujszerü komplett lénckerékszettet. Ha lehet D.I.D. es lánccal vagy hasonló minöségüvel. most 156Le és szereném nyárra kicsit felhuzni, igyhogy fontos a lánc strapabirósága.
Azt a "kis dobozkát" úgy hívják indítórelé. Általában 2 vékony vezeték ( egyik test, a másik +12V ami a gyújtáskapcsolótól jön).Ez a vezérlő, kisáramú kör.Mivel a relé kattog, ezért ez rendben van.Rámegy 2 vastag vezeték(akksi + saru, illetve önindítóra) itt közbe van iktatva biztosíték is. Valószínű itt a bibi.Szerintem relécsere megoldja, beégett az érintkező.