Köszi
szeva basi nos a szerelés s.o.s. kellene minél hamarabb, mert vevök várnak a mocira, és megragadt a 3as hajtókarnál, idöm nincs a jöszörülésre ugyhogy csere, hál istennek pótfötengely van.
uraim kéne nekem segitség át szeretnék pakolni 1000 kawába fötengelyt van 2 blokkom és nagyon kevés és szar szerszámaim vannak ha valaki beválalja pest környékén ezt a melüt reális áron, és ért is hozzá, vagy akár fogadna engem a mühelyében segitségként az szoljon mert igy szerszámok nélkül nehéz és jövö hét elejérrte járnia kéne a vasnak. esetleg abban is benne vagyok hogy valaki kicseréli nekema a fötengelyt és hagyok értékes alkatrészeket munkadij fejében van egy komplett zx10em elbontva abbol a blokkon kivül mindent fel tudok ajánlani, csak nagyon sürgös lenne a dolog. ha kp-s az se baj csak ne ireális árat mondjon az illetö én is szerelktem 10évig motort de szerszám hiányában, hát nem könnyü, robbantott ábrák vannak az nem gond. nagyon szertnék már menni a vassal, a segitségeket elöre is köszönöm. az elérhetöségem 06306420249 vagy msn:hsskft@freemail.hu
szoval vegyük egy menetesz szárat rajta két anya közte alátét két anyát meghuzod nem mozog a alátét nah ez lehet nálad ,elég bta egy példa de talán igy megérted
csak a segítség marad el:
Mennyire nagy munka kiszedni egy főtengelyt? henger már lent van, csak a maradék van a vázban bent, illetve a blokk alját is le kellene venni. Szóbal nagyjából darabokraszedni az egészet
Moci: sornégyes Kawa ZZR 400
Üdv: &rash