Zászlóra nem fogja kiírni, de a kódokból lehet kovetkeztetni. Ha meg rádúgod a diagnosztikát, akkor kb. kiveri a szemed.
Persze, hogy teljesen megbolondult az egész mindenség. Lelett lökve valószínű valamivel szerelés közben, és a vízcső alá befordult a vége, így fel sem tűnt, hogy annak oda kellene mennie. Visszadugtam a helyére, egyből lett alapjárat, a füst eltünt, fogyasztás is normalizálódott, szóval minden király.
Köszi a segítséget.
Az út széléhez irányítottam(dejó volt szervó nélkül)
. Lekapcsoltam mindent, próbálom indítani, elindul, mondom fasza, bekapcsoltam a lámpákat, megint mentem vele vagy 500métert, megint megállt. Félretoltam, gyorsan motorral bejöttem melózni, majd hazafele multiméterrel felszerelkezve mentem már.
Odamentem a kocsihoz, akkufesz 12,8V indult is frankón, leállít/elindít vagy 10szer. Semmi baja. Mondom akkor terheljünk egy komolyat. Elkezdtem egymás után bekapcsolni mindent ami elektromos, és a 4. dolognál, durr, megint leállt a kocsi(10V lett benne). Visszavittem a boltba az akkut(egy jó arc kisöreg volt ott), mondtam neki, h terhelésre zárlatos lesz, a 300e-res Bosch teszter azt mondta rá, h 98%-osan jó. Egy orosz terhelő cuccra rákötöttük, ott egyből kijött a bibi.
Kicserélték azonnal.
Mégpedig a te problémát a főtengely jeladó lesz amiből elvileg kettő is van(lehet csak 1). Ebből az 1ik dögledezik. Meleg hatására megváltozik az ellenállása, és ezért a motorvezérlőd nem kap rendes főtengely jelet, ezért nem indul el. Ezt a két tekercset mérd meg hidegen, és melegen is.
A szervízkönyvben pickup coil néven megtalálod az ellenállás értékét.
Sajnos a karburátorokhoz nem nagyon értek.
Gsx-750-ben, A gyári kormányt szeretném lecserélni, túra kormányra. Mire számítsak? Bowdenek elég hosszúk lesznek, stb?
Segítséget előre is köszönöm!
Tudna valaki segíteni vagy ötletet adni egy kawasaki z12r 2003 as USA modell hajtókaros lett meg is rendezett mindent úgy hogy blokk csere lett. Vásároltam egy 2004 es blokkot hozzá majdnem boldogság csak be kell tenni a régi helyére indítani és mehet tovább a dolog. De mikor be tettem a helyére indítani szerettem volna nem indult csak tekert tekert meg durrogott néha. Aztán 3 nap próbálgatás vezérlés állítás gyertya csere szikra nézés után úgy döntöttem hogy el viszem egy kawasaki szervizbe. Majd a kawasaki szerviz fel hívott hogy nem tudják mi a baja. Tudna esetleg valaki mondani valami okosa mit lehetne még nézni hogy induljon?
Köszönöm!