A gépbe már 32222,3 km van az óra jelenlegi állása szerint (
), szerintem egy nagyszerviz is ráférhetne már. a kormány néhány fokkal el van ferdülve az első keréktől, plussz a kidörrentő esett le a múltkor, mert körberepedt a tartócsavaroknál, de már vissza lett téve. Visszahegesztették a letört darabokat, és rácsavarozták ismét a gépre. Szóval, hogyha van egy kis időd meg tudnád nézni a mocimat? Úgy időpontot július elejére kérnék, hogyha lehet erről szó
Merész vállalkozás sok sikeret hozzá
Sajnos igen, viszont elhiheted hogy anno a szervizben raktam össze estére motort kosárbol (igaz 250es fazer volt) de a munka majdnem ugyanaz, csak ott volt szerszám, és segitség is, az hogy mennyit kértünk el érte 10 éve nem tudom én csak alkalmazott voltam de talán 50 körül lehetett a munkadij ugy hogy motorozhatü állapotba került a gép. No mind1 sajnos még 2 hetet kell várno m a gépre, de nincs mit tenni 6 szerelövel beszéltem és mindenki 1 honapot mondott, volt 1 aki olcson (30ért is megcsinálná) de ott meg az üzemanyagköltség miatt érném el az 50 ezret. üdv ha valaki hasonló áron elöbb elkészülne vele, az jelezze a lové megvan. de csak felszerelt szakember. üdv mindenkinek.
Szeva, igen sikerült vele beszélnem (kb 1 órát), de megnyugtatott, hpgy átmennek a dolgok, igaz az ár nem 20 lessz sajna majdnem 3x osa, 2 ika körülre tudja bevállalni, viszont a beszélgetésünk alapján Profi az ember és ennek örülök, zsebbe kell nyulni ez van de nekem csak be kell raknom a blokkot a helyére
. No mind1 köszönöm a segitséget, remélhetöleg a következö honapban már motorozhatok.
Újabb tünetek
A dudaszó fordulatszámfüggő
Berúgókarnál tegnap, mikor rúgtam rá, reccsent egy kicsit, kissé halk volt a reccsenés. Ma ilyesmit nem tapasztaltam.
Plussz még a neonoknál tönkrement az inverter, és nemtalálok a környéken fojtottáramkörrel foglalkozó szerelőt.