van amikor 32V ot is kapott nincs akumulátor ezért nem tudom hogy lehetne megoldani hogy ne égjen ki simsonon hogy van ha valaki esetleg tudja irja már meg vagy a másik hogy lehet leszabályozni? mert a fesszabályzó két lábas és nem tudom az e a rossz vagy valami ellenállást ha rakok az index elé az megoldaná e a gondom
Azért nézd meg mert nem biztos. a nyelvecskék nem mozognak a panelen ? A nyomtatáshoz hozzá lehet férni?
Hogy csatlakoznak a vezetékek a modulhoz?
már 4 éve onnan rendelek mindent
elég baráti már a dolog
sosenem csalódtam bennük és ez NEM reklám
a lengővillához 2 db?
az úttörő ahol tud segit
kérdezz válaszolok holnap estére mondom az árakat a gyertyákra
tehát"relativ" többe került a leves mint a hús
szétszed,idegeskedés,stb kérdezd meg a boltban és megmondják az árát a gyárit holnapra megkérdezem
Segítséget szeretnék kérni. A motorom valahol eszi az olajat. Egy Aprilia AF1 125 Sintesiről van szó. Folyamatosan folyik a kipufogóból a sűrű olaj. A motor végülis működik egyből indul, eddig azt vettem észre, hogy nagyobb fordulaton használva csepeg az olaj a kipufogómból. Pár napja megnéztem a blokkban az olajszintet nagyon alacsony volt, feltöltöttem indítottam és sugárban nyomta az olajat a pufón. Gondoltam főtengely szimeringes, szépen kicseréltem összeraktam. Kipróbáltam, amint kinyomta a dobban maradt olajat szépen ment se füst se olaj. Este elraktam másnap reggel ismét ugyan az a jelenség ömlik belőle az olaj. Álló helzetben egy este alatt tönkremehet egy szimering vagy létezik olyan hogy nem olajálló a szimering és megeszi az olaj? Esetleg rosszul raktam be? Vagy előfordulhat hogy a blokkfelek közötti tömítés rossz és szép lassan ott szivárog át? Holnap a dolog végére akarok járni széthúzom a blokkot kicserélem a tömítéseket. Lenne még egy kérdés: főtengely szimeringet hogyan kell helyesen berakni? Nagyon szoros az illesztés nem semmi munka bevarázsolni a helyére. Van valami praktika erre? Merről merre rakjam be és hogyan? Megköszönném ha tudna valaki tanácsot adni hogyan csináljam a dolgokat mire figyeljek oda.