a piaggio szereti csinálni a fesztivált a vízhűtésűnek vízcső megy a karbira a léghűtésűnek oda van vezetve a meleg levegő egy gumicsővel ... .
nah erre megy összesen 3 vezeték egy test egy plusz és egy C..... ezek vannak rá írva a C-re megy a sárga ami feljön a lendkerékből földre z-s a +-ról lejön egy piros fekete ami szét öszlik nem tom hányfelé de 2 elmegy a gyujtás kapcsolóhoz a gy.kacsolóról pedig leágazik egy narancs ami rámegy egy relére a relére megy egy zöld ami a trafó stop kivezetéséről megy... meg megy rá két db kék..test
A fesszabályzóra megy 3 +1-vagy két vezeték. Kijön 1db + és a test. aztán a háromfázisú kétutas egyenirányítót tudod mérni .Visszamegy a gerjesztés egy vagy két vezetéke.ugyanolyan elektromosság mint a többi csak ez nem ráz .
hogyan mérjem ki a feszszabályzót?
suliban ilyennel nem foglalkozunk
mentem vna auto eltronikára az közelebb van hozzá
a fesszabályzó is egy tipp mint a többi ... neked kell kimérni , kipróbálni ...valószinüleg az de ne írd az én számlámra ha veszel egyet potyára
az lesz a gond nem?
elektromosságot nehéz távolból javítani,de a gyujtásod a parkolófényre van kötve,mérj, rajzolj.
(persze egyes maradi konzervatív emberek kicserélik a feszszabályzót.... semmi kreativitás semmi buheramáguskodás...)
tuti nem jó a feszszabályzó
azt kéne kicserélnem?
Ha valakinek van képe valami jo első motoremelőről,szivesen venném!
Csinálnom kell,mert nem tudom lecserélni az első gumimat igy.
Előre is köszi!