Sziasztok! Vettem úgy ékszíjat a robogómba de nincs rajta semmi jelölés hogy, hogyan kell beletenni. A forgás irányának megjelölésére gondolok. Szerintetek ilyenkor hogy állapítsam meg hogy merre kell forognia?
Hello!
Elsőnek viszek műszakiztatni majd májusba motort, mikre kell odafigyelnem? :D
Amiket tudok: indexek, e-h lámpa, féklámpák, gumi profilmélysége, fékek, duda, rendszám felfogatás
Van még valami amire külön figyeljek oda? Cagiva Mito 125-ről van szó.
Szerintem próbálj venni hozzá a márkaszervizben ! Vagy valami megoldást keress. Én egy öreg fűnyírónak szilikonnal(savmentessel) kentem be mindkét oldalát , és úgy tettem vissza.
hát mit mondjak ott a tű szelepnél is könnyezett.De most látom hogy a karbutátor fedél alatt is levettem megnéztem vissza raktam rá húztam de csak levedzik.Az lenne most a kérdésem hogy olyan gumi tömítést lehet külön kapni?arról beszélek ameik az alatt a fedél alatt van. gondolom tudod nem kell ecseteljem.Szerintem az fáradt el és azért ereszt ott.vagy ha nem akkor lövésem nincs. köszi
Fél siker a robogómal! A karbi beállitás volt a baja beindulás terén!Ahogy tanácsolták úgy állitottam be és lás csodát beindult és ketyeget!Egy darabig járatam,majd jött a próba út,és itt jött a baj!Elég keservesen gyorsulgat és olyan 30-40km-er a vége utána kipörög,de nem gyorsul,minha 1-2 sebbeség hiányozna belőle,de ez nem váltós:) ! Már kiakaszt a piszok! Mi okozhatja a sebeség gondot? Ékszij és a görgők újak!
CSáó !
Egy tzr 50em van és most cseréltem ki a főtengely csapágyakat és a szimeringeket ma raktam össze és se a relé nem akar kattogni se az önindító tekerni . Valakinek valami ötlet ?
Kábelek összedugva mindenhol .
vagy 10 oldallal korábban volt a munkáról szó és kétségbeesett ifjú tanuló írta hogy másodikban még nem tanították őket hogyan kell a dieselt a petrostól megkülönböztetni. nehéz
Motor szerelő állás ,motorszerelésben jártas embernek.
Alap és % bér illetmény, kis műhely, álltalános szervizelés,kedvező feltételekkel ,bejelentve,akár nyugdíjasnak is. 20/530-4568 Váci Út 39 MOTOR bolt
Csak az jelentkezzen aki dolgozni is akar és aki szerelni is tud.
1 tonnás spanifer csak elbír egy 44ah akksival. a gyerekért mindent de azért végig röhögtem mikor az utcán a szomszédok nem értették hogy mért kell csomagot vinni a motoron.
A jövő nagy motorosa!
Ám szép az aksi felfogatás! Így könyű lehet az egykerekezést elsajátitania!
Felfogatom már én is a robogómra az autó aksit,mert úgy is csak azzal üzemel! Elektomotor lett! Környezetbarát!
bajban vagy. mérjél vezeték folytonosságot vagyis szakadás vizsgálatot esetleg testre nem ér-e le a tekercs.. ha nincs a generátor szakadva akkor a csillagponton bármelyik vezeték bármelyikkel csak ne testtel beindítva/tudom nem indul/ inditozás közben a motort 60 volt körüli váltó áramot kellene mérni de a szerviz manuálban benne van. lehet hogy a fessz szab is kimúlt.utángyártott van nem sokért és stabilabb mint a gyári több esetben.
Elsőnek viszek műszakiztatni majd májusba motort, mikre kell odafigyelnem? :D
Amiket tudok: indexek, e-h lámpa, féklámpák, gumi profilmélysége, fékek, duda, rendszám felfogatás
Van még valami amire külön figyeljek oda? Cagiva Mito 125-ről van szó.
saját tapasztalatom de pont így jártam GYŰRŰ TÖRÉS
Egy tzr 50em van és most cseréltem ki a főtengely csapágyakat és a szimeringeket ma raktam össze és se a relé nem akar kattogni se az önindító tekerni . Valakinek valami ötlet ?
Kábelek összedugva mindenhol .
Csodálkozol?
Alap és % bér illetmény, kis műhely, álltalános szervizelés,kedvező feltételekkel ,bejelentve,akár nyugdíjasnak is.
Ám szép az aksi felfogatás!
Felfogatom már én is a robogómra az autó aksit,mert úgy is csak azzal üzemel!