De szurkolok neked! Gondold át! Járj sikerrel!
Amúgy hány fogas kéne kb
mert nem megy még el a TS-R
Hát egy 2hét kb amit ott fog tölteni! Majd délután lemocizok arra és megnézem, h megbontotta-e már!?
tudtam én bazz! Én már multkor mondtam neki, h vmi nem kóser azzal a szekérrel, mert rájottem, h ism a srácot, mert unokaöcsém haverja! Hát akkor ez bukta mi!?
Hali!
Én itt a fórumon szereztem hengert, szóval érdemes próbálkozni. Vagy bontóban, ha van a közelben.... Sok sikert
De a forgalmiban és a törzslapon ugyan ez a motor van csak 150-es.A blokkszám eggyezik,alvázszám eggyezik.Nem tudom kinek a hülye ötlete volt hogy 125-re átalakítsa.Szerintetek érdemes felfuratni 150-re,vagy nagyobra?Mert én mikor még úgy tudtam hogy 150-es volt a motor,akkor fel akartam volna furatni még ennél nagyobra kb 180-ra.Szerintetek?Ja és + felömlőket maratni bele.DE kérdés,hogy meddig bírja ezt a főtengely?Lehet hogy a 180-as már nagy lenne neki.Nem tud valaki egy eladó 150-es hengert,jó állapotban?A 125-ös hengerfej jó lessz rá,vagy azt iskellen szerezni?Előre is bocsi a sok kérdésért
Köszi!
Remélem nem így van,de majd holnap kiderül
. a 150-eseknek mekkora szokott lenni a dugó méretük,mert akkor holnap hengerfej le,és megnézem a méretet?
És fogok egy kisérletet tenni az első csonk meghajlittatására is!
Pont neked írtam 2605-ben!