, kérlek segítsetek :D képet is nyomok ha valakit érdekel
a srávédő helye fix, annyi, h a vége kicsit lejjebb fog állni!
Épp tetőépítés mellet faragtam a gépet!
Meg hát az hogy már ezek 5500-6000-es fordulaton le adják a max teljesítményt az nekem egy picit zavaró.Szeretem hallani a 2T hangját mikor pörög
Szerintem annyira nem drágák a cuccok az mz-be még ha jó minőségű vagy csináltatod mint egy Aprilia-ba.Sajon már tudom
De majd ha meglszesznek a cuccok,vagy tudok valami jót,egyből írok info-t
Full szintit érdemes ezekbe rakin,vagy csak pocsékolás lenne mint a simsonba?Haverom mondta,hogy neki talán még rosszabúl is ment tőle.Vagy fél szintit?Lehet az a jó,csak azért nem dobok ki 2000ft-ot az ablakon,hogy csak próbálgassak.
A kiputervezéstől félek,mert egyszer láttam tervezett kiput mz-n,de úgy nézett ki rajt, mint ha a Battai erőműnek a kéménye lett volna rajta.Nagy,otromba,és még túl is nyúlt a hátsó keréken
Nagyon csúnya volt
! De azt viszont nem tudom, h dugót is farag-é a gépekhez! És ez most megint egy olyan szitu, h mérlegelni kell, h megéri-e, mert ha csinál is bizit nem 2 forint, és attól még a mözö az mözö marad!
Szal ha találsz vmi jó minőségűt akkor firkálj, mert engem is érdekelne, igaz nekem most nincs rá szükségem, mint írtam ez enyém most patent!
pinkmotors-on néztem árát nem tom!
Pedig ezekről a cuccokról csak a jót mondthatom
A gyujtás nem tudom így fejből hogy megszakítós e vagy nem.Majd megnézem.
Igen,igen jól mondod,normális beállítás kérdése a "leendő"cuccokal és máris 4-5 le kapok
Úgy néz ki mintha a hengered és a blokktömböd egyben lenne!
Tehát véleményem szerint ez nem normális, de nam vagyok ts szakértő, sőt mz-se, csak már egy mz tulaj és egy ideje lógok már itt!