. Talán ha valakinek megtetszett volna és viselné tovább gondjád most megteheti
. A motorra én körübelül 160ezer forintot költöttem, de 130ezerért odaadom bárkinek. Motorja még mindig bika és kivülről is ugyanolyan patika akárcsak nyáron. Adok hozzá még ajándék bukósisakot is plusz egy választható bukósisaktartót plusz egy kaluzert
. Ha valaki igényt tart akkor odaadom pluszba a michlane utca gumit is előre. Plusz blokk alaktrészek is vannak bár ezek apróságok. Van még hozzá egy plusz lábtartó és egy plusz jobb oldali hátsó lábtartó. Plusz egy 15-ös első lánckerék (most 17-essel fut). Szerintem ennyit megér a motor
. Amúgy egy Yamaha TZR125R után hajtok most gőz erővel
Kérdeztem is, h min nevetsz akkor is csak kiröhögtél! Kíváncsi lettem volna a véleményedre, habár sejtem/tettem a mondandód és, h mi a problémád, csak gondoltam megvárom míg kifejted! Most már leszarom! Csak azt nem értem, h ha te ennyire vágod ezt akkor miért nem te válaszolsz az ide tévedőknek!?
Mert ahhoz van eszed neked is meg a hozzád hasonlóknak is, h engem oltogasson, meg azt aki segít a "kis tudatlanoknak", mert nem tökéletes az irományunk, vagy nem teljesen pontosak a számadataink.
Tanácsot szeretnék töled kérni4most vettem egy etz 250-est és át szeretném épiten cross motorrá!milyen gumit vegyek 16 cross gumit ha jó tudom lehet kapni meg ha jól tudom 18 as valami bütyköset elöre is!És hátra ha nagyobb fogaskereket rakok?
szerinted mekkorát?