.
. Nekem szorult már meg a blokk (még felújítás előtt) versenyen, akkor 1:50-es keveréket használtam. Azóta 1:20-at használok és SEMMIVEL nem megy rosszabbul a motor, mint azé, aki okosabb mindenkinél és vékonyabb keveréket használ (mint én voltam
). Nekem Bambi tanácsolta még ezt, és ha Ő ilyet mond, az nekem szentírás
.
teljesen versenykész, csak nem láttam már okt. 4-e, vagyis a legutolsó verseny óta. Akkor az egyik cimbora eltörte a kulccsontját az időmérőn, én vittem be a kórházba, hogy a verseny tovább tudjon folyni, mert a mentő nélkül ugye ez nem lehetséges. Mivel én akkor nem folytattam a versenyt, az egyik srác elkérte a karbit a gépemről, mert az övé bedöglött. Én nem akartam, hogy hozzápiszkáljon akárki, ezért odaadtam az egész motort, azzal a feltétellel, hogy alaposan betanítja a vasnak a pályát, hogy nekem már gyorsabban sikerüljön körbeérni
(sokkal jobb a srác, mint én). Szóval azóta nincs se pályagép, se utcai (minden eshetőségre felkészülve elindulás előtt itthon lekaptam a komplett fékrendszert az utcairól), a gyerek meg még mindig nem hozta haza a motort, áttelet más garázsában
.
, én csak a miatt bömböltem, mert nekem sincs egyben a vasam, a fékem kompletten másnál van és nem mentem még érte.....tudom, az én hibám
. Amúgy meg semmit nem tudok a racsingról, mióta bezárt az oldal, nagy a kuss minden téren, az én kedvem meg a elmenőben, amikor meglátom a mzracing.hu helyett bejelentkező képet
.
Majd jövő héten felcsöröglek és elhozom a motort, valószínűleg a szülői ősSkodával