Holnap nekem is jönnek a cuccok remélem gyújtásom is megoldódik..... ma raktam bele vagy 40km-t azért
Hát megvan már egy ideje de nem vezetéssel telt az idő
Gépkönyv 80W-s olajat ír de simán jó aCastrol EP 80 vagy EP 90 de akár a teszkós gagyi félszintetikus is fullszintetikus nem a legjobb.Nekem 15w40-es motorolaj van benne szerintem jó hidegen se ragad a kuplung vagy bármi.......
sziasztok most értünk haza kakucsról jó volt a nap csak olyan hamar elmegy!köszi a biztatást szurkolást luki misi beni és a többiek!elvileg semmi keresnivalónk nem lenne az ot specben egy széria mz-vel a gyakorlat viszont mást mutat,jó benne lenni egy ilyen motoros társaságban ha meg még eredmény is van az király szóval ha már elkezdtük végigcsináljuk!grabó a fáradtsága ellenére jól ment lehet máskor is kell egy fiatal a háta mögé
benike vajon megussza az esküvőt /szárazon/?sziasztok öregdio
Ritkán van vele gond, de ha megszakítós a gyújtás én át nem szerelném, mert nem érezhető előny. Rendes megszakítót évente egyszer beállítod és más baj azzal sincs.
Általában a HALL jeladó szegecselése szokott érintkezési hibás lenni. De most van nálam 3db elektronika javításra, igaz ebből 2 db a kisipar remeke(különböző gyártóktól), a gyárinak meg nem találom a baját, azon kívül hogy valaki megpróbálta bádogos pákával javítani.