Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem Te igen erősen álszent vagy, plusz nem értem, hogy miért hiszed hogy megítélhetsz embereket. Szabad ország (?), szabad fórum, nyílt véleménynyilvánítás. Neked is van egy véleményed, meg neki is. Miért érzed azt, hogy a Te véleményed a követendő, vagy a másiké az elítélendő? Vagy miért gondolod, hogy Te vagy Clint Eastwood, Wyatt Earp, vagy dzsekicsen, hogy meg kell mutatnod mi a helyes, rendet kell vágnod, és mindenkinek úgy kell gondolkodnia, mint Te? Sztem Te nagyobb kamikáze vagy az utakon, mint GR, mert Te egy pánikhelyzetben valószínűleg kevésbé tudod mit csinálj (és majd ösztönösen rányúlsz a fékre), mint Ő. De még ha van igazság is a mondanivalódban, attól Te ugyanannyi vagy itt, mint az akit betámadtál, vagy akár én. Nem is értem miért érzi azt a srác, hogy védekezni kell, és bármit is meg kell magyaráznia neked, vagy másnak, esetleg itt bárkinek meg kell felelnie. Szerintem kurvára nem. Ha Ő élvezi GR videóit, és bizonyos elemeit példaértékűnek veszi, akkor tegye. Mi közöd hozzá? Ez az álszent, demagóg duma meg szerintem szánalmas, hogy közúton ki-kit veszélyeztet. Túl sok a fikció, meg túl sok a ha. "Mi lenne ha pont a Hubble űrteleszkóp objektívjén megcsillanna a Halley üstökös csóvájának a fénye, ami pont úgy tükröződne egy kirakatra, hogy az GR-t megzavarná, és akkor fék helyett a gázt húzná meg, és a motor megbokrosodik, és Te pont arra jössz, blablablabla"... Szerintem erre igaz a mondás, hogy ha csendben maradsz, akkor bölcsebb maradtál volna... Főleg azért mert hiteltelen osztani az észt a virtuális valóságban. Aki meg még fel is húzza magát ezen az még nagyobb barom.
Na béke.
Semmi, nekem is az van fent, de pl. a Dávidnak lecseréltem. Azt csak úgy kötözködtem.
Azért mert téged Simpsonnak hívnak még nem kell felvágni.
Téged is szeretünk, Barbie!
szeva bástya! hát mivel megvan hozzá a két oldalidom a fejidom meg a gyári kormánycsutkák ezért bármelyik pályára amúgy 2002 évvégi
Én 100%-ig egyetértek azokkal, akiket megemlítettél, mint példaképp (főképp Rossi és McGuinness-el). Én azt mondom, hogy mindenki (Tisztelet a kivételnek) cibálta a szarvát a motorjának közterületen (én is egy kis szakaszon). Tehát mindenki úgymond veszélyeztette mások életét. Ő mit csinál? Ugyanezt közel 10 éven keresztül és összevág ebből kb. 9 órányi anyagot a 10 évből. Kiváncsi vagyok, hogy közülünk itt a fórumon, ki az aki 10 év aktív motorozás alatt 9 óránál kevesebbet ment gyorsabban a megengedettnél! Itt persze lehet vitatkozni, hogy mennyivel, meg hogy én kis porbafingó vagyok a motorozás terén, de nekem is lehet véleményem. Ahogy te is elmondhatod. Nekem Ő példaképp abból a szempontból, hogy 10 év alatt a 6 DVD leforgatása közben egyáltalán nem hallt meg... félreértés ne essék, nem követendő példaképp, hanem a szerint példaképp, hogy mennyire jól tud motorozni! Olvass végig a fórumon a hozzászólásaimat, vagy kérdezd meg akik ismernek és rögtön tudhatod, hogy én attól mert R6-osom van, nem az a száguldozós fajta vagyok! Ennyi röviden a véleményem.
Én kimaradok a sorból?
Ha elolvastad őket, jó részük motorozik.
Egészen egyszerűen arról van szó, hogy nem kell olyan valakit piedesztálra emelni, aki a sajátján kívül mások életével is játszik közterületen.
Veszélyes, görcsösen önigazoló a pali.
Ha olyan marha jó lenne, akkor biztosan topversenyzőként ismernénk és nem a videóiból.
Én nem vizelnék a gatyámba a találkozáskor, viszont tuti elérzékenyülnék a következőktől: Hutchinson, McGuinness, Agostini, Rossi, Bayliss, Fogarty vagy a már elhunytak közül Drapál, Hislop, Jefferies, Joey Dunlop...
Szerintem az autósok! Nem olvasom az Index kommenteket, mert 99%-ban trollok írják. A tisztelet a kivételnek kijár, de gondolom ezt te is így szoktad gondolni, tehát nem kell egyből engem becsmérelni, mert nem a motorosokat minősítettem!
Szerinted kik ítélik el ezt a fickót?
Te is elolvashatnád a kommenteket.
Szia. Te most mit akarsz? Ki beszélt itt motorosokról? El vagy nagyon tévedve, olvass már vissza mire írtam!
Helyes.
Másold!
Utánozd!
Béke poraidra, a tojáshéjjal a seggeden meg a féléves jogsiddal.
Mennyit tudtál motorozni, ha nyáron tetted le?
Két, esetleg három hónapot?
Te minősítesz régi motorosokat?
Sziasztok! Elado CBR1000RR pályaidomgarnitura ! Fejidomba lámpa stb,van még egy rövid áttétel elsö-hátso lánckerék,és elsö fékcsögarnitura... Egyben olcson sürgős!
A kormány meg a fejidom sántít, de a lábtartóval mi a gond? Én eddig mindig gyári lábtartóval mentem! :)
Naná!
akkor jöhet a pávertép?
Crazy! Ne cibáld a bajszom!
nem is értem mit keres az a lyány melletted...meg sem érdemled
Valószínüleg a bomba nők miatt sikadt el az info a Csillától.
Én nem tudtam a bemutatóról. Igazából nem is tudom, hogy mi az a Peak. A gokartról meg annyit, hogy az első helyről estünk ki mert az a qrva gokart nem bírt 150 kört csak 107-et. Ezért cserébe a pálya üzemeltetője felajánlott mindenkinek egy ingyen menetet. Oda adtam a Dávidnak meg a Tominak hiiszen nekik van szükségük a gyakorlásra!
Na! Ezért nem értem , hogy hol volt? Ingyen kaja és pia egész nap, na meg bomba nők. Hiányoltam.
már csak gokartozni mer...oda is csak az ingyenjegyért jött..
Szerintem tudod a választ
Hiányoltalak benneteket a PEAK bemutatóról
Ezzel a kormánnyal fejidom nélkül? Gyári lábtartóval? Melyik pályára? Milyen évjárat?
csátok srácok! pályázásra nagyon alkalmas motoromat eladnám! 17 000 km-el. 600 000 ft ez a leges legalja! bárkit érdkel jelezze! sűrgős lenne