. Még mindig nem gondolom hogy ezek a szövegek menők lennének amiket itt levágsz, annak meg hogy ki vagyok sztem semmi köze a kulturához meg ahhoz hogy alaptalanul sértegetünk, persze ha rendőr kell ahhoz hogy ne így viszonyulj akkor legyen rendőr, kitudja lehet hogy igy lehet veled értelmesen beszélni pékezés meg skodázás nélkül és még jo is kisülhet belöle, gyakorlatilag te ezekszerint azt várnád el tőlem hogy ugyanugy visszapékezzek meg visszaskodázzak akkor lennék faszagyerek, ha akarod elmehetünk egyet bunyózni ringbe is nem félek én de attolmég nem lesz semmi megoldva a két dolog teljesen különböző. Én meg tényekről amúgy nagyon szívesen vitatkozok mert annak van értelme, ha tudsz valamit amivel cáfolod hát legyen, persze nem ugy kell cáfolni sztem, hogy tuti nem "rossz" valami mert valaki 54-et ment vele, én is mentem ferodoval elég jól, lehet is, csak azt mondom hogy nem tartós és nem éri meg.
persze elnézést a többiektől hogy ideterjesztettem elő.sok volt a pia
.persze ettől a véleményem még ugyanaz,de mostmár megtartanám magamnak.sry
Nem azt mondom, hogy a Crazynek jó a modora meg hogy igaza volt. De védd meg magad! Ne félj sem Ő sem én nem fogunk rendőrért kiabálni. De most jobban belegondolva lehet, hogy Te vagy az?
Ez meg csak neked! μ
bár annál a láki gyereknél nagyobb ellenséget ugyse szedek össze sose.most maj elgondolkodik egy frappáns reakción de én inkáb biszok mégegyet
szar alak vagy szar fejjel
köcsög
jó volt az este igen jól éreztem magam..nnna..
által beállított gépek. Az pedig, hogy hogyan gyorsítunk ki a videon, nemcsak a súlykülönbség következménye, hanem gumi, jobbkéz, stb és látunk az éves mittomén 1000 általam megtett H-ring körből 5-öt a videon
..... Ami biztos, hogy ált. 15 kg-val könnyebb vok mindenkinél és ez előny
- azt hiszi hogy a jó fék ott kezdödik hogy fölkurja a brembo munkahengert az nagyot téved semmi köze a jó féknek ehhez az egy ugyanolyan öntött henger egy dugattyúval meg tömítéssel mint a gyári. A jó fék a vastag betétnél kezdődik, ilyen egyszerű a varázslat. (Amugy ezér van egyes ferodokon a plusz egy mili a gyárihoz képest vleg tudják mit csinálnak, persze amugy a ferodo elég szar legalábbis az Xrac.)
http://youtu.be/Aep_delpws0