Na ha a csak teáltalad látot 00-át tudnád, akkor még lenne némi valóságalapja.
(nevetésem csak annak szól, hogy soha egyszer sem tudtad még csak 2 másodpercre sem megközelíteni mikor azt más is láthatta volna) Mivel megemlítettél önmagasztaló hozzászólásodban, ezért enyhén magamra vettem. Nem hantaboy címet kaptam.
Bár te úgy értelmezel bármit, ahogy erős jellemed éppen kívánja. Persze csak így a neten.
Ha kétszer lett volna az már mindig lenne.
De nem kétszer volt.
A "mindíg" meg nem helyes, mert az mindig.
Volt olyan is, hogy te meg olyat mondtál ami nem volt igaz(erre mondják, hogy hantaboy). Bár közhelyként szolgáló magyarázatod amely annyit tett minthogy minden csak nézőpont kérdése, kicsit gyengének tűnt. Na persze szemtől szemben állni és úgy mondani az már más dolog.
nemhiába kaptad a hantaboy díjat.ám meg sem szólítottalak.node!Mindenható Atyánk
,legyen meg a Te akaratod.A mindíg pedig 2 alkalomra vonatkozott!ezért mindíg.érted?erted. 2..azaz több mint egy.tehát a mindíg az helyes.na.
De nem lepődnék meg ha az a gyári motor nem lenne teljesen gyári.
Nem azt mondom, hogy nincs olyan ember. De azért azt mondani egy olyan emberre aki egy éve nem volt pályán, de előtte stabil 54-55-öt ment, hogy utcai motoros, szerintem nem helytálló. És valószínű azt sem GYÁRI motorral csinálta. De szerintem olyan ember aki ment 54-55-öt nem gyári motorral és 1 évig nem ment pályán, az egy teljesen GYÁRI motorral valószínűleg nem fog 1.57.3 alatt menni. És az még mindig kevés a kikerüléshez.
Ez is azt bizonyítja miszerint az az állítás, hogy 00-ig nem kell hozzá nyúlni a motorhoz "MERT MINEK", az kérem hülyeség. Van persze egy két ellenpélda, de azért az elég ritka. Személy szerint én ilyenről eddig csak hallottam, de nem láttam.
Lehet, hogy nem sértésnek szántad. Nem is sértődtem meg. Akkor másképp írok. Azt írtam durva. Bár az eszkimóknál nagy divat kölcsönadni az asszonyt nevetni.
Nem esett jól na! Ennyi.
Az utca motoroknál a legnagyobb különbség leginkább szerintem nem az, hogy egy jó motoros milyen időt megy, hanem mennyi körön keresztül lehet vele annyit menni. Ha gumi fékcső van a vadi új motorodon mikor ki jössz a pályára még jó. De használod egy pár pályanapot és a terhelés hatására kinyúlik és szarabb a fék. A gyári futóműben elmelegszik az olaj 3-4-5 kör után. Szerintem ezek a különbségek azok amiért az állandóan pályán használt motorokon módosításokat kell végezni. A Rizi,a Viktor, a Dávid, a Magda ....stb abban különböznek szerintem, hogy az ilyen dolgokat tehetségüknél, tudásuknál fogva jobban tolerálják. Miért olyan hihetetlen, hogy rajtuk kívül van olyan ember aki ezt meg tudja tenni? Legfeljebb kevesebb ideig.
De szerintem ez az egész dolog nem éri meg a vitát.
Én már lassan nem tudom honnan indultunk.
Sajna ma egész nap a gépnél kellett ülnöm.
Inkább most kiviszem a kutyákat az erdőbe futni.
Éppen ezért gondolom, hogy nehéz lenne Őt kikerülni egy utcai motorral utcai pájlotnak.
Bár gondolom nem kevés gyakorlásodba került mire eljutottál a 01-ig. Most milyen változtatások vannak a motorodon?
Brúszlí is 65 kiló volt vizes melegítőben, vasággyal.