természetesen a feldobott labdát elkapom és élek a lehetőséggel amint lejárt a felfügim..azt a pici időt kibírod.Bár téged ismerve ebből is problémát fogsz csinálni,de nem érsz nekem annyit hogy bármit is kockáztassak miattad.Mivel sem hazugságot nem követtem el,sem nem tartok tőled különösebben egy egészséges kesztyűs köteles ökölharcban,ezért nem érzem semmilyen akadályát.
Ez miatt ne legyen lelki problémád. ITT MINDENKI ELŐTT MEGÍGÉREM NEKED, HOGY SEMMIFÉLE FÉLELMED NEM KELL LEGYEN A "FELFÜGID" MIATT.
Ha uramisten sikerülne elkenned a szám, semmilyen retorzióra nem kell számítanod. Nem megyek rendőrségre és nem leszel feljelentve ez miatt. Elismerem, hogy jobb voltál és ennyi.
Ezt viszont is elvárom tőled(bár a te szavad nem sokat ér a szememben). Nekem nem kell sem kesztyű sem kötél.
Legyen sima bunyó a korrektebb fajtából. Nincs szemkinyomás,fűl húzás és tökön rúgás meg ilyesmi(a hajhúzást ugye érthető okok miatt kihagytam).
A súlyom meg ne nyomasszon. Nem akarok rádfeküdni. A rajtam lévő felesleg csak előnyt jelent a számodra. Attól sem gyorsabb sem erősebb nem lettem.
Sőőőt.
A jövő hétvége nekem tökéletesen megfelel erre a célra.
Ha jó neked is akkor rajta.
Ha erre is egyéb kifogásokat keresel, akkor inkább kussolj és tartsd magad ahhoz amit itt nálam megígértél nyuszi arcal.