Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem? Érdekes...
Amikor a BH-t hívtad még ki nagy pofával versenyre a Motorlandról, és a ring parkolóban oda se mertél jönni hozzánk, inkább maradtál apu mellett, nehogy valami kósza pofon megtalálja a nagy pofádat, te kis takony...
Utána a pályán úgy került ki téged BH a (fos négyütemű) 929-essel, mint a pocsolyát.
Amikor a "hogy is van ez?" kérdés felmerült, érdekes módon minden szar volt, persze a csodamotorodon kívül!
De gondolom ez mind új neked ugye?
Szerintem az sokkal gázabb, hogy otthagyják a 4T-k.
Izé... hát... szóval nem volt annyira szoros.
egyébként nem gáz Mr2T, hogy kicsit kicsi a világ és ha kimész a H.ringre elég sokan szólnának neked 1-2 kedves szót? nem félsz? vagy az NS-400at a kecskeméti gokartpályán akarod használni?
elég szűk lehet a baráti köröd
akkor most jól megszívták,hogy nincs benyo
nem,nem ismerjük 1mást,csak megnéztem a fullgas honlapját
versenyekre néha kinézek,de 4Tésekkel nem ismerkedem
meséljetek! kiváncsi lettem!
mikor is?mert erről én nem tudok...
Pár éve már beégette magát a kis hülyegyerek a Hungaroringen, úgyhogy ne nagyon kapacitáld szerintem ezt a verseny dolgot...
és mit láttál...?
Magam elé képzeltem a nagy versenyt!
csak szólj Te név nélküli harcos!
legalább annyit mondj... ismerjük egymást? ha már a neved nem mered leírni.....
a pug 206-ot biztos arra...
de egy jobb bmw-t, vagy valami ipari hulladékot már nem biztos...
pedig ma szívesen kiálltam volna veled
ami késik nem múlik
szerintem meg 95-re tervezik...mivel 98as benzin már nincs is.

a repcsinél lehet,hogy eleve nagyobb oktánszámúra tervezték...de ott szerintem több dolog is közre játszik,mint itt lent a földön
miyen bátor vagy h "csúcs gép"-ek ellen is felveszed a versenyt
Voltam hétvégén motorozni két és fél napot, uh most nem megyek....
A Viktort meg nem célom megelőzni, se a Balázst.... Ahozz már én öreg vagyok.....
De veled szivesen mennék egy versenyt....
menjél motorozni inkább...és próbáld meg megelőzni a Viktort,ha tudod
ha viszont tudja állítani az előgyújtást,akkor tényleg megrövidül az élettartam.
ez kb olyan,hogy hiába van neked egy monitorod,aminek 10 000*7500-as a felbontása,ha a jatékokat nem írják meg olyanra.
Én meg csak olvasok, olvasok, tanulok, meg a topicok közt ugrálok
Mivel az európai motorblokkok 98-ra vannak tervezve (túltervezve), ezért lehet hogy van pár (lehet, hogy épp a kipuff-rendszer miatt) ami jobban megy a 100assal.
Sűrítéssel igazad van, nem fog nőni. De attól még több szén fog elégni a 100asból, mint a 95ösből. Annó a II. VH-s pilóták sem értették miért megy jobban a gépük, mint egy hete. Aztán a végén megtudták, hogy a 95ös helyett 103-as benzint tankoltak nekik. A motoron nem változtattak. Szerinted miért ment jobban?
Ugyanez itt is. Van amelyik jobban megy, van ami nem. Blokkfüggő/gyártófüggő. Japán nem megy jobban... Csak új dugattyú/gyürü stb...
bazzeg...
most komolyan! neked nincs jobb dolgod, mint telefosni ezt a topicot ilyen baromságokkal?
a topic címe pályamotorozás!
nem pedig az, hogy baszogassuk egymást!
örülnék ha húznál innen a jó büdös francba....
nem olvasok utána,mert ddt rákérdezett.
javíthatatlanok vagytok,de nem baj...
bár lehet,hogy ti csináljátok jól ... a hülyék sokkal boldogabbak