Régebben láttam, hogy sokan használtok RaceChrono programot telefonon köridőmérésre, meg adatok elemzésére.
Van itt esetleg olyan aki iPhone-t és azon belül ezt a programot használja ugyan ilyen célokra? Dynolicious
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
akkor asszem írok egy-két mailt és meglátjuk melyik ajánlat lesz pénztárca kímélő mert hát a válság miatt a gazdasági bizottságon is nehezebb mindent átverni .
Nekem van egy K9 1000-es lötyögösre átszegecselt OEM tárcsám fél milivel vastagabb is mint ami a 750/600-akon van ráadásul a k6-hoz képest át is van dolgozva gyárilag (több szegecs és maszivabb kiképzés)
gsxr k6 750-re első féktárcsákat keresek, mi az amit ajánlanátok, vagy vegyek megint gyárit? a jobb oldalin a szegecsek kikoptak és kotyogni kezdett érdemes javíttatni? bár inkább valami hullámosat néznék mert folyton elmelegszik a fékem a ringen és ezen a Brian féle fékhűtő sem segített. bár lehet azért mert az egyik le is tört .
ok azt teszek bele a legközelebbi olajcserénél. Nem várok vele csak 3ezret és lecserélem. De ha már itt tartunk ha valakinek van 1000rr-je és átalakitáshoz vagy utcára is akár van egy elado sötét bubis plexim elado uj. Csak nekem nem kell van narancs rajta olcson odaadnám ...
Alapból egy ngy teljesítményű 1000-es, pörgős motorhoz nem is értem ki mondja, h elég 40-es. Ha baszod neki, akkor meg főleg.
300V-t rakj bele, nekem az vált be leginkább. Vagy tapasztald ki, de úgyis a Motulnál maradsz...
olajban semmi nem szentírás..ha rám hallgatsz nem hallgatsz senkire...mindenki kitapasztalja mi a jó...minden motor mást szeret...de ezek a jelek.hangos fokozatkapcsolás..csúszó,nem kiemelő vagy tapadó kuplung..mind annak a jele hogy az nem odavaló..olyantól kérj inkább tanácsot aki ugyanilyen motort használ..az többet ér.
Régebben láttam, hogy sokan használtok RaceChrono programot telefonon köridőmérésre, meg adatok elemzésére.
Van itt esetleg olyan aki iPhone-t és azon belül ezt a programot használja ugyan ilyen célokra?
Dynolicious
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
3. Fehér Attila 2:19
4. Pelyhe Gyurma 2:20
5. Hajni 2:23
6 Németh 2:17
7 Farkas 2:32
8 Snake 2:32
1 Cermak 2:11
3 Rékási Szabi 2:14.3 pb
4 Malcolm 2:12.2
5 Pizza 2:13.0 pb
6 Bérci Dave 2:15.0 pb
8 Svéd 2:16.0 pb
9 Kovac Gabriel 2:17.2
10 Rácz Ádám 2:17.4
11 Matocsi 2.19.0
12 Papp Tamás 2:21
13 Barta Laci 2:21.6
14 Krizsán Szabi 2.23
15 Kiss 2:24
16 Brunekker 2:25
Tomics 2:28
Van hozzá EBC ,Brembo, NG márkában meg gyárim!
Adatlapomon elérsz!
Nekem van egy K9 1000-es lötyögösre átszegecselt OEM tárcsám fél milivel vastagabb is mint ami a 750/600-akon van ráadásul a k6-hoz képest át is van dolgozva gyárilag (több szegecs és maszivabb kiképzés)
gsxr k6 750-re első féktárcsákat keresek, mi az amit ajánlanátok, vagy vegyek megint gyárit?
http://youtu.be/_vy7x1NkUGc
OPEN kategoria:
1 Rékási Szabi
2 Kurta Jani
3 Atom (lekéste a rajtot, hátulról indult)
4 Bérczi Jani
5 Haris Endre
6 Doczi Zsiga
7Toth Peti
G-Oldbos kategoria:
1 Doki, Bagdén Peti
2 Brunekker Árpi
3 Matocsi Attila
4 Katona Csaba
5 Svéd
6 Koca
Nem tudja valaki9 hogy a mai Svéd féle napon készült hringes fotókat hol lehet megnézni ill megvenni?
Rajtrácsok:
Szabi 1:58 -al csak 12. helyről indul
13. Bérczi Jani
22. Brunekker Árpi
23. Svéd
24. Matocsi Attilla Desmo
750 ben
3. Bagdán Doki
4. Kovác Gabriel.
8. Telegdi Péter.
12. Koca
300V-t rakj bele, nekem az vált be leginkább. Vagy tapasztald ki, de úgyis a Motulnál maradsz...