). Mert ha nem jól csinálom akkor aztán jön a fejrázás és egyebek(nem jellemző de azért előfordul). 100 motoros a ringen szerintem igen szarul nézne ki. Értem én az OB problémáját de mint írtam nem a mi dolgunk kifizetni az indulás lehetőségét az élmezőny részére. Valószínűleg nem lehet a ringen motorozni? Mondjuk nekem egyenlőre ez nem okoz problémát mert ami pénzem van az másra kell. De ettől még érdekel a probléma és természetesen ha van valami amiben segíteni tudok azt meg is teszem. Mert szándékomban áll még rajta élvezkednem.
. Vagytok annyira jóban, hogy minden félelem és kétség nélkül írjon neked amit akar. Vagy ha nem érti mire gondolsz akkor meg simán megkérdezi és már tudja is mire gondoltál.
Nem akarlak sem kiszekálni, sem támadni. Nem érzem úgy, hogy kettőnk között egy párbeszédnél több történne. Szívesen venném ha az önérzetességedet félretéve néha arra koncentrálnál amit írok. Az, hogy a hobbyracers' elmegy pályanapokra egy dolog. Az OB.-egy másik. Az én véleményem az, hogy a legkedvezőbb megoldás az lenne, ha a mams rendesen végezné a munkáját és az összes gyorsasági motorosnak alternatívát kínálna. De az OB keretein belül. Mivel nagyon úgy néz ki, hogy segítségre szorulnak. Ezért írtam neked, hogy össze kell fogni. Talán adhatnánk nekik egy tippet hogyan kellene csinálniuk ha már maguktól nem tudják. Vedd csak az elmúlt évek motoros napjainak szervezését. A Rezsőnek csak annyit kellett volna csinálnia, hogy megnéz egy pancsringes, vagy külföldi időbeosztást. De a versenyeket is szervezhette volna másképpen Pl. mint a BSB ahogy a Pisti írta. szervezhetett volna úgy futamot, hogy azok akik átszivárogtak pl az RR.-be kupáért kapjanak inkább az OB.-n. Szervezhetett volna futamot a motoros napon az utcaiaknak is. Meg egy csomó minden. Értem én, hogy Te nem akarod a nyakadba venni és nem a Te dolgod. De azt nem értem, hogy mennyivel kisebb dolog egy általad említett szervező felkérését elfogadni mint a gyorsasági szakágért tenni? Kb. ugyanaz a munka lenne igaz az egyik legfeljebb elismerést hoz. Az meg ugye semmi a mai világban.