Esetleg kérdezd meg egy ügyvéd barátod.
Egy darab elnökségi ill. szagági értekezletre nem jöttél el. Honnan tudod mit ír a törvény? Minden űlésen van jogász aki a sportjoggal foglalkozik. A Predit kikerülő utcai gumis emberre visszatérve. Amennyiben emlékeznél ott zártuk le a témát., hogy azt írtam, hogy a Predinél 1.58-as időnél tartottam nem 1.55-nél. De az 1.58.-at tartom. A szeretett barátod Speedamon simán kikerüli!
egész évre.
és ebben rejlik a lényeg!
amiért mentünk 1 x3 másodpercet.
.
Kezdem az elején. Hosszú lez ezt leszögezem. De remélem lesz türelmetek végigolvasni. Az tisztán látszik, hogy semmivel nem vagytok tisztában az üggyel kapcsolatban de megint szídok mindenkit magatokba meg nem néztek. Az ominózus versenyek azért maradtak el mert a Hungaroring nem volt képes licencet intézni magának (teszem hozzá a mai napig) így ott versenyt tartani nem lehetett mert a MAMS kötelezve van rá, hogy olyan pályán tarthat bajnoki futamot ahol FIM/UEM licenc van.Ennek az az oka többek között, hogy amikor összetöröd magad a sikánból kifelé, érvényes biztosításod van és kifizetik a ruhád ill kapsz lóvét a sérülésdre (jövőre már csont törésre is).
Azt a kanosszát amit a ring végigáratott a szakággal meg a MAMS-al nem részletezem amennyiben követtétek az eseményeket tudnotok kell, bár a vádaskodásotkból annyi derül ki erre nem figyeltetek. Akkor nézzetek utánna.
Másik helyszínre menni nem lehettett, mivel egyrészt nem volt szabad időpont, másrészt az alapkiírástól eltérni nem egyszerű, harmadrészt erősen befolyásoló tényező az, hogy a Pannóniaring-re ill. a Szlovákringre mennyi induló jött volna el szabad hely esetén. Többek között a nyáron rendezett futamon sem láttalak benneteket. Nagy a szátok de csak a ringen vagytok ott, mert a Pncsiring, Szlovákring már mesze van. Az idei évre a szakágnak a gyorsasági bajnokság 5 fordulójára 1,48 millió forintja volt. A Hring és a Pring bérlése 9000Euró+áfa egy nap vagy ilyesmi.
lettél volna 8. 7. 6.? Vagy úgy gondolod, ha a ringen meg van a 2 verseny bajnok vagy?
Azért örülök ennek, mert lehet, hogy itt könnyü szídni mindenkit( ráadásul úgy, hogy semmivel nem vagytok tisztában) de azért sokan vannak akiket érdekel mi lesz jövőre és tenni is hajlandóak érte nem csak hőbörögni.
Ha már okoska vagyok, akkor hagy mondjam el az én véleményem!
Gyorsasági motoros bajnokságban ki mondta, hogy legyen 5 forduló? Legyen 3 de az motorozási mennyiségben és minőségben is kiemelkedő legyen!
Nem veszed figyelembe, hogy egy versenyhétvégén hány rendezvény van még ezen kivül. Lotus ladies cup meg stb okos szervezések egyvelege. Tehát ha azt nézed minimum 8-10 versenyt szerveznek arra a hétvégére, tehát a költség is megoszlik. Ne péntek szombat vasárnapra rendezzék, hanem elég lenne szombat vasárnap is! Következő momentum, hogy akkor a Mams miért adja ki egy formalizált vállalatnak a szervezés jogát? Road and Ride Kft?
Kifizeted a nevezési díjat, ami 2x30 percért eléggé luxus,
mellette még persze a licensz díjat is!
Megsúgom nem vagyok mams tag és képzeld van biztosításom pályamotorozásra! Igaz csak 1-2 biztosító cég vállalja, de lehet találni.
Rendezvény szempontjából én tudtam találni olyan céget, ahol 80 pályamotorosra adtak biztosítást adott napra 47.000 forintért és teljes körű. (ha nem hiszed szívesen bemásolom az árajánlatot, feltétételeket stb) 1 napra 1 pályamotorosnak kb 1400-1500 forint (ha egyedül vagy)!
4000 forintot meg kifizeted gyorsulásra meg a 2000 forint nevezési díjat.... Hát kösz, mikor mentem 21 másodpercet 6 ezerért!
De hidd el a Mams nem 3 millió forintért kapja meg a Hungaroringet, mert ugyebár akadnak csókosok stb!
Amikor még ki akartam váltani az éves Licenszemet ( ki is váltottam) bementem az irodába, mondják a titkárnők hogy xy összeg. Mondom jó, kifizetem és mondom számlát kérek!
Erre ők voltak felháborodva és NEM KAPTAM SZÁMLÁT! Erre mondom hogy ez aztán a 100% feketepénz.
Sonáj nem akarlak kiábrándítani, de kezdem azt hinni, hogy te azt hiszed itt mindenki törvényes és amit leírnak és elmondanak arra mérget lehetne venni, de sajnos nem!
Üdv Norbi