kicsit beszartam
. Na de nehogy aszidd nem merek beugatni faszi
. Majd jól befozázok meg minden
. Bevállalok egy bunyót is veled! Na persze ha élni akarsz vele akkor jól lesitteltetlek.
Mivel látom az eredményét tudom, hogyan működik. SZARUL!
Ha a törvény szar, akkor meg kell változtatni. Van amit megtehetnének saját hatáskörben mégsem teszik. Vajon miért? Mert leszarják.
Bocsánat!Most kihúztam a gyufát! De értetlenül állok a dolog előtt, hogy kívülről nagyon okosak vagytok. Úgy, hogy semilyen rálátásotok nincs, illetve nem is akarok szerezni arra nézve, hogy egy szervezet mint a MAMS hogyan működik. Igazatok van teljesen, hogy egy nehézkesen működő szervezet. De jelen pillanatban ez van. Törvények kötik, szabályozzák a működését. Amik lehet, hogy a 60-as 70-es években íródtak. Folyamatban van a megváltoztatásuk de nem hiszem, hogy ez a legnagyobb problémája a parlamentnek. De ez a Ti nagy szerencsétek, mert ha azok érvénybe lépnek nehéz dolgotok lesz a szabályok nélküli motorozgatással. Így aztán Ti még az állam lassúságát (kivétel ezalól az adók és egyéb elrugaszkodához szüksées dolgok emelése) így fogjátok 70 évesen abbahagyni a motorozást!
. Kiváncsi vagyok rá, hogy Gyuri hogyan megy 1.57-et utcai motorral utcai gumival? Bár nem egy kutyütő motoros, de kíváncsi lennék rá mit gondol erről Ő? Szerintem élből azt mondaná, hogy ez nem fog neki menni. És ami a lényeg! Az az 1 másodperc még mindig csak előzés és nem "kikerül mint a pocsolyát".
ÉLJEN A RÁLÁTÁS!na meg rákosi mátyás,elvtárs bajtárs!