az lehet hogy most mész elöször és ugy gondolod elég,de gyanus hogy nem fogsz jot menni még magadhoz képest sem ,mert ahogy irták,még utcára is szar.nem fogod élvezni,vegyél blájentől pár ezresért használhato használtat,hogy ne szenvedés,vagy esetleges bukás legyen a vége.használt slickem nekem is van ha kell,5ezer darabja,dunlop kr106,108
Látom még mindig erőlteted ezt a sima Qualifier - Slovakiaring kérdést. Nem beleszólni szeretnék, de van egy 3milliós géped, amin az egyik legszarabb utcai gumi van (nem is értem, hogy miért ezzel szerelték a motort gyárilag) és ezzel akarod kockáztatni versenypályán, hogy kár keletkezzen a motorban. Ahelyett, hogy tennél rá egy pár slicket, ami nagyságrendileg 20-ból megvan. A gumid le, majd visszaszerelésével együtt is az egész attrakció kijön ~30-ból és a slickkel legalább lesz értelme pályára menni.
Én lábon mennék, csak nem biztos, hogy összejön. Egyelőre nincs alaktrész. A helyszínen is lehet fizetni? Vagy csak az előre kifizetett nevezés érvényes?
Árulnak újat,de drágán,ha új gumi kell,Dunlop vagy Pirelli,hívd fel a férjemet,mi is megyünk hétfőn oda motorozni.www.revolutionmotor.hu vagy 06/209786219 Tibi
bocs svéd.
Dani mester R2 Motor szervíz!
A Szlovákok csak ojrót!
1. gumiszereltetés mennyire működik jól?
2. Csak ójrót fogadnak el? Gondolom én igen... vagy de?