vagy nem volt megfelelő a nyomás,vagy nem ütötted eléggé,hogy tapadjon,vagy a szar nyomés miatt esetleg tulmelegedett.nem fasz mindegy,a másik jó volt és kész.
én is így gondoltam, de mégis a másik sokkal jobb volt és szebb is maradt. tény, hogy ez volt a legjobb állapotú használt gumim, de 3mp-el jobbat mentem vele, annyival jobb volt.
Hungaroringen gumikeverékkel kinek mi a tapasztalata? Utóbbi három nyílt napon mindig nagyon meleg volt, főleg most csütörtökön. Minden alkalommal 7813-as Dunlop KR108 volt fennt, ami elvileg medium/soft, igaz használtak voltak, de amikor felraktam nem volt még olyan rossz állapotú. De csúszkáltam velük, volt, hogy megtépődött, állítottam nyomáson utána gumikép jó volt, de csúszkált... Aztán lecseréltem 7712-re, ami elvileg medium, hidegebb aszfaltra való, márpedig csütörtökön is 50fok fölött volt az aszfalt. Kicsit jobb állapotú volt mondjuk ez a gumi, mint a másikak, de 100x jobban tapadt és a gumim is szép sima maradt, amilyennek lennie kell. 93fokot mutatott a hőmérő a jobb szélére, amikor lejöttem a pályáról. Máskor 75 körül szokott ez lenni amúgy, persze több mindentől függ, leggyorsabban is most mentem. Valakinek vélemény, magyarázat, tapasztalat?
gyógyszertárban kapható gumis fásli,80mm-er széles,ezt használják akik szeretnének valami hatást elérni a bandázsolástól.gumírozott,puha,vékony anyagból van,jol igazodik a kézre,és legalább 300Ft.profi bokszban is ezt használják.
a bandázzsal azért figyelj mert ha teljes kezeset veszel az nem fog bemenni a kesztyűd alá, jó esetbe nincs akkora cúg a kezed és a kesztyű között... mert ügye nem boxkesztyűbe motorozunk! :D
Áhh ezeket mindig összekeverem
Annyira szerencsére nem tré a helyzet hogy motorozás közben zavarjon, inkább az volna a cél hogy lehetöleg ne romoljon, vagy ha mégis akkor minnél lassabban.
Nekem a bal csuklóm szar, amióta egy félbolond holland széttépte egy edzőtáborban. Én a motor utánfutóra feltolásához veszem fel, mert vhogy ott tud hülyén terhelődni, amikor a gép már félig fent, de én még lent. Ez is ilyen súlyzós, masszív izé, és szerintem sem lehet ebben húzni a gázt.
Szóval légy férfi! Először felejtsd el az affektáló, buzoid "ügye" szót (magyar ez "ugye"), aztán meg tűrd a fájdalmat, vagy nyeld a Cataflam-ot motorozáshoz!
Esetleg egy jó csontkovács tud vmicskét javítani rajta (egy darabig).
Monyuk jo lassan
Voltál kint? Hogy sikerült?
Nekem 2.10.82 lett a legjobb..... nem rossz ahhoz képest, hogy a 10 éves technikával most voltam először ott.
Egyébként elmentek a fenébe
Ez a csuklóbandázs dolog használhatónak hangzik, köszi!
Annyira szerencsére nem tré a helyzet hogy motorozás közben zavarjon, inkább az volna a cél hogy lehetöleg ne romoljon, vagy ha mégis akkor minnél lassabban.
De van más ötletlem. Hozz be angilából egy motort, az ugye balkormányos és ott balodalt van a gáz
Szóval légy férfi! Először felejtsd el az affektáló, buzoid "ügye" szót
Esetleg egy jó csontkovács tud vmicskét javítani rajta (egy darabig).
Amúgy melyik volt amit próbáltál?
Nem nekem lesz végülis, de ha nagyon szép megtartom