A új "regelésnek" - köszönhetően szerintem & jelen állás xint - még ha aznap jössz ki regisztrálás nélkül is beférhetsz a keretbe... De biztos (nak tűnő!) helyed regisztrálással van (mos`má`) :)
Eddig azzal se vót :(
Nem akarok belevauzni, rosszat nem akarok, de ha as 1 re megyeket 13h-ra érted, nem biztos, hogy lesz értelme kijönni, esetleg a 16:30, de abban sem lennék biztos...
Ha sátorral érkezem, beengednek előtte való nap este a betonplaccra ? :) 8:35 az igen kérem, lehet egyedül leszek a pályán, de lehet +kockáztatom :) Az idő babás lesz, úgy fest..
K6-K7 GSX-R 600hoz keresek komplett blokkot.Eddig a legjobb lehetőség egy 22000-et futott szervizkönyves 200000ft ért.Ha valaki tud ettől jobbat kérem ne tartsa magába.Köszönöm.
Kérdés, hogy még fennáll e, hogy az euroring "csúszósabb" mint a két nagy pálya? Szívem szerint a pannoniára mennék, csak elvileg minden nap van valami program.
Segítséget szeretnék kérni! Külföldön dolgozom és július utolsó két hetében leszek otthon. Szeretnék pályára menni, viszont a pannonia ring nyílt napjáról pont le fogok csúszni. A meghirdetett nyílt napokon kívül lehet valahogy pályán motorozni? Vagy az az évi 6-8 nap az összes lehetőség? A hungaroringen meg gondolom a forma 1 miatt esélytelen a dolog.
Júniusban én már nem pályázom. Hó végén vizsga amin muszáj megjelennem mert ez az utolsó lehetőség. Nem kockáztathatok egy kórházi ellátást.
De utána lehet róla szó.
Eddig azzal se vót :(
Köszi
Megvan a gumimelegitő?
Eladó
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Tata környékéről jön vki Hringre vasárnap? Én 1-re megyek és csatlakoznék.
Üdv
Segítséget szeretnék kérni! Külföldön dolgozom és július utolsó két hetében leszek otthon. Szeretnék pályára menni, viszont a pannonia ring nyílt napjáról pont le fogok csúszni. A meghirdetett nyílt napokon kívül lehet valahogy pályán motorozni? Vagy az az évi 6-8 nap az összes lehetőség? A hungaroringen meg gondolom a forma 1 miatt esélytelen a dolog.
De utána lehet róla szó.