(Meg, hogy az életben nem fogsz olyan esőgumit látni mint amilyet Ő megkap)
Még jó, hogy szóbaálltál velem vazzeg mert különben hülyén halok meg. Ha ilyen okos vagy akkor felfoghattad volna, hogy mit is akarok mondani. Haverom gixer 1000-el ment 6db 2:10-es kört a BT14-el 35 fokban és gyakorlatilag folyt a gumi. Feltételezem a Pilot Road sem bírja jobban a folyamatos nyúzást.
akkor gratulálok
én tegnap voltam a pályán merő tocsa votl és hát a gumim nem azt sugta a fülembe hogy nyugodtam tegyem le a térdem
). Egy D209 Gp meg addig bírja amíg van rajta hús)
Ha nem mész 2:20-on belül akkor tök mindegy. Amúgy meg szerintem nem a döntéssel lesz a gond hanem a 150Le-vel. Szóval csak óvatosan a gázkarral.
Ha igen akkor az M3-on megyek kifelé. Ha akarsz csatlakozhatsz. Mondjuk 17:30-kor a Shell kútnál. Ha ott vagyok akkor megyek ha nem nem.
(Mondjuk 5 percet azért várhatsz.)
Az tény, hogy inkább érdekes volt mint élvezetes.
Az a vicc, hogy (nem biztos) szerintem ezzel a fazonnal találkoztam a MERSZ estén is. Ugyan ilyen K7-8-as ezredes volt. Akkor simán lenyomtam vagy 20 m hátrányból és most amikor összetalálkoztam vele kb. 30m-el beljebb engedtem a motort mint szoktam. Erre elzúg mellettem +40-el.
Na mondom ez a faszi tud!
Aztán mikor láttam, hogy húzódik befelé már tudtam, hogy ebből nem lesz kanyarvétel!
Nem mellékesen majdnem kiütött egy másik embert.
tényleg amikor a kezdett csendesedni az eső, kezd3 nak az első körében a célegyenesben két sárga motor elesett, nem tudod mi volt?