mennyire fizetős?és a zx cup mennyire ingyenes?nem vagyok tele zsével,de azért valahol szeretném megmérettetni magam.milyen időket motoroznak a dt-ben?
Hello Zx
ha ez a zx kupa amiről szó van,akkor segits egy kicsit a menetben ha kérhetek ilyet,mert idén megprobálnék belekóstolni aztán ha van értelme akkor jövőre belevetném magam.de azt sem tudom ezzel kapcsolatban hohy merre vagyok arccal.
nem, az nem a transzponderesek hibája... aki készítette a táblázatot, az nem volt igazán a "top"-on... mondjuk szimplán csak észre kellett volna venni hogy hülye Hodos-t kétszer írtuk be... stb...
naja mondjuk azért az 1000-esben is vanak furcsaságok... pl : 0 + 0 + 5 = 17
és pl hogy kaphat két versenyző 13 - 13 pontot egy és ugyanazon versenyen...
Ínséges időkben jönnek a jó hírek!
Két új pályaestet rendezünk augusztusban, a már eddig is ismert 21-e mellé, megkaptuk a 14-e és a 19-e estét is. A lista elindult a motorosok.hu megfelelő topikjaiban.
egyrészt ha leér itt ér le a csizmi, de azt te sem gondolod komolyan hogy ha pontosan ugyanúgy csinálod egyik odalon előbb ér le.. :) lehet hoyg a fék miatt vagy ki tudja de ez a lábad másként áll. ha ez megnyugtat én is első talppárnán állok, é még így is leér a nagy 45-ös tappancsom.
Gyere ki Kakucsra, felveszlek kamerával, és megnézzük.
De lehet, hogy jobbra ugyanannyit borítod a gépet, testtel meg egyenesebben maradsz, ezért ér le jobban a csimmád.
(a haverom is ezt csinálta, már szétkopott a lábtartója, de még mindig nem fordult elég gyorsan, mert önkéntlenül "ellensúlyozta" a gépet testtel)
de fizetős,a kawa kupa ingyenes!
greska atti...
ha ez a zx kupa amiről szó van,akkor segits egy kicsit a menetben ha kérhetek ilyet,mert idén megprobálnék belekóstolni aztán ha van értelme akkor jövőre belevetném magam.de azt sem tudom ezzel kapcsolatban hohy merre vagyok arccal.
LX
és pl hogy kaphat két versenyző 13 - 13 pontot egy és ugyanazon versenyen...
LX
LX
ha valamelyik kawás őrültet érdekli, akkor van egy Yoshimura rendszer (triovál acél dobbal) eladó '05-ös modellhet. 150.000 .- HUF. Hibátlan!
LX
Wilson MotorSport Club
3021 km-rel. Ár: 1.280.000,-
Érdeklődni: 70/ 2332778
Vagy esetleg nálam is lehet :)
Két új pályaestet rendezünk augusztusban, a már eddig is ismert 21-e mellé, megkaptuk a 14-e és a 19-e estét is. A lista elindult a motorosok.hu megfelelő topikjaiban.
Addig meg mindenkit várunk szeretettel:
ha valakit esetleg érdekel...
sürgősbe
De lehet, hogy jobbra ugyanannyit borítod a gépet, testtel meg egyenesebben maradsz, ezért ér le jobban a csimmád.
(a haverom is ezt csinálta, már szétkopott a lábtartója, de még mindig nem fordult elég gyorsan, mert önkéntlenül "ellensúlyozta" a gépet testtel)