?
motorfotring@dunaweb.hu - név (nick is), motoros kép (hogy megismerjelek), kedvenc kanyar, pályarész esetleg ahol úgyérzed nagyon jó vagy. Remélem sokan jöttök
Az ár asszem 17k, amiből 5k-t beszámítanak a másnapi pályanapon. Mi így csináltuk, istenkirály volt!
Azt nem tudom, hogy egy 2klióval melléérkező Busát v. M3-t,
A 4-es útról ugye lejöttünk -egy körforgalmon át-Ecserre.Onnan át Pest-XVII.-ker.Az első lámpás kereszteződés után,ahol előrejöttünk a sor elé,egyenesen jöttünk lefelé a Péceli út felé a Zrínyi utcán.Aztán volt a következő lámpás kereszteződés,villogó sárgával,ott elfordultunk jobbra.Néhány száz méterre,végülis az első lehetőségnél én lefordultam balra,ti meg mentetek tovább Pécel irányába-gondolom.Pécel előtt,az épülő M0-snál van 2 körforgalom.Mire ti odaértetek,addigra én már a vasat is beállítottam a garázsba.Ha ugy veszem,szinte majdnem hazáig jöttünk együtt.
Aztán Pécel közepén megint van egy körforg.,onnan lehet Isaszeg felé menni...stb...
Sötétben én már nem nyomok ilyen tempót
Persze nekem kellett volna előre szólnom,hogy menjen nyugodtan,én majd érkezem és mindig hagyok elég helyet nektek a manőverekhez.Mindegy...majd legközelebb
De hála a 'gatyás' havernak
,
Ez most nekem szól?Me végig együtt mentünk,bár nekem soxor volt halálfélelmem
És melyik az őrült haver? Aki alsógatyában motorozott?
Mert azt jól megvilágítottam amikor titokban pisilt
Onnan én 2 percre lakom.
Ha már így felkínáltad a lehetőséget, akkor szívesen venném a szolgltatásodat!
37-es fekete-arany R6 kék-fehér ruha.
Kanyarok:2, 3 hátulról, Mansel hátulról, gyors balos(-5), -2, célrará.
Köszönöm előre is!
Szép napot!
Cimbee
Ja és a barátaim: Csabcsi 9-es fekete HJC-s gsx-r K6 piros ruha, Gyurkesz 19-es R6 piros-fehér, ruha is.