jól tette az, aki lebeszélt! Én most vettem az FZR helyett egy R1-et. Sajnos nem tudom leírni mekkora a különbség. És főleg futóműben érdekes, 100 ló bőven elég lett volna pályára is nekem. De azért így jobb
nem sajátból hanem vettem volna 1 et 180 ért komplett vámolható motort, de lebeszéltek róla,inkább tegyek hozzá 1 kicsit és vegyek fiatalabbat ,mert hogy a kanyarokba nem igazán élvezném a motorozás, inkább csak erölködnék vele a kanyarokba!
csütörtökre sajnos kolegámat beidézték valamilyen ügyben bíróságra, és ezért egész nap bent kell lennem munkahelyemen
a holnapi napban vagy a hétvégében gondolkodtam, de asszem hétvége lesz belőle ahogy most állnak itt a dolgok.
Az összes alkatrész és előgyártmány berendelés alatt, de sok a gebasz...
Ma pl. megjöttek a műanyagdobozok, ám a drága feladó beb@aszta a 20db dobozt egyetlen zacskóba, és úgy összekarcolták egymást, hogy a felét ki is dobhatom, mert hányás ahogy kinéz.
Akkor a nyomtatott áramköröket gyártó cég is sokszor elcsúszik a határidővel.
Ha minden álomszép és úgy van, ahogy lennie kell, akkor 17-ére elkészül az első 20db.
Utána viszont 19-27ig Oroszországban vagyok, így a gyártás szünetel.
Üdv Tutis (Gábor)!
Remélem olvasod a forumot, csütörtökön nem megyünk Kakucsra, hanem szombaton. Ez már tuti időpont, hacsak nem esik az eső, gyere Te is ha tudsz. csao. Ancsy
először is KÖSZÖNÖM! Nagyon jól jött a segítséged, és természetesen ismát hibátlanul működödtt! :) Szóval KÖSZI!
LX