Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo ez a fórum.meg se kell nősülni.kaja pia nők....minden van itt ...ja meg motor
mi nem vagy anyuddal majd recepteket cserelunk
pályán is ugyanannyit eszik olajból...benzinből is....na ezért hagyok fel az utcai "motorozással"
na jóóó!megmondalak a anyukámnak! nem is vagyok butkus...tudd meg!
ÉN TÉGED NEM mert nem is tudom milyen vasad van de majd most jól lecsekkolak
kérlek szépen azért vették el mert be volt rakva a farokidom alá.erre rendőr bácsi mondá:büncseló-én mondom eeeeezzz,?nem az.mire ő vegyem má le mire én nem mert azz az én tulajdonom.erre megbaszott 15 rupiára hatóság akadályoztatása miatt mire én elküldtem a gec-be.erre ő mondá hív lakatost aki leveszi egy 10 esért.mondtam ne hivjon mert az vagyok és ha kifizeti a 10 et leveszem neki.....na ott már nagyon bepöccent a közeg szoval lekerült.mentem ma okm.irodába hogy mizujs a rencámommal.kishölgy aszongya:ez nem bűncseló,mert nem volt megtörve leragasztve átirva stb.ő visszaadja igy ahogy van,de előbb telcsizik 1-et.mondtam arra semmi szükség,tetszik az álláspont nekem igy jó.ő csak telózik mire jött a válasz:büncseló váddal vették el 6 hóra max kitiltható a forg.-ból,vagy a bíroság itéletéig.nah fasza.ezért voltam trélerrel vasárnap.bár egy évig csavartam frsz nélkül de annyit kergettek ezek a sutyerákok hogy meguntam a menekülősdit,mert még a végén kikanyarodik egy GYILKOS
kostolgat a ragya gondoltam irsz egy kisebb osszeget es akkor viheted a melegitodet
de hat ha ennyire butus vagy
most bekóstolsz zöldség!?ne roncsá itten bele az évszázad bizniszébe,vagy mi!
Nincs mit. Keress meg bármikor, közel laksz (Aszód-Vác nem táv).
Amúgy láttalak vasárnap a nyíltnapon
1400,-
ez nem olyan vicces!gondold meg ne dönts elhamarkodottan!ettől jobb ajánlatod ugysem lesz!
legfeljebb nem 8decit eszik ezentul 1000-ként,hanem másfél litert!
mert te sosem vagy barom ugye!?vajon miért vették el a rendszámod?jaa...barom volt a rendör?
azt nem tudtam eldönteni hogy télen belenyúljak e a mocimba mert hát 47000-et csavartam bele de kurvára nincs baja.csak félek hogy ha elkezdem pályán gyilkolászni egyből megdöglik a sok km miatt.
Lejebb ment az USD Bagdadban
1500- és várok tavaszig!
kötyi.asszem ez még kibírható.bepróbázok egyet.asszem jövőre többet talizunk pályán.meguntam már a sok utcai szitut.meg minden második hónapban rendszám le ,meg bírságok meg az a SOK BAROM AUTÓS!Eddig megúsztam tovább nem kísértek
a multkor 57 volt!vagy az csak hordzsákkal együtt!
egy afgán kalmár!
50 pénz+posta a mellegitő
Hopp, Brian-é jobb mert arra nem kell várni. Amit Én hozok az 15 munkanap..
az uj itthon 70-ért néha 100-ért mindig kapsz Nálam 53-ért mindig kapsz MOTOGP logos-t

De szép a progressziv marketing
üdv csörgess meg h meglegyen a számod!
konkrétan teljesen biztos vagyok benne.későn integetett a kanyarnak hogy gyorsabb ökör engedd el