Egy full rendszer 3-4X akkora teljesítménynövekedést eredményez mint a comander. És az is csak annyit tesz, hogy kinyitja a moci végbelét, hogy jobban szeleljen. Nincs nagyobb nyomás a hengerben, nincs nagyobb fordulatszám, a rezonancia gyakorlatilag változatlan. Esetleg annyi, hogy a nyomáslengések másmilyen fordulaton termelnek hasznot. Maga a blokk nem változik lényegesen.
a pc sztem csak finomít a motoron ill ha más kipuf meg légszürő van feltéve na hozzáhangolhatod a gyujtit meg beköpködést h pályán Én legyek az ász!
pályára sztem érdemes mer ugye a gyorsváltot is vezérli!
inkább mint puszizz,mert abból lehet te sem jönnél ki frankón.
! De ezek szerint tévedtem!? Ne izgulj tesó, megkapod a magadét. Láb is mehet?
én is pont ezt akartam írni, csak nem mertem megszólalni mert én is az aranycsapat
tagja vagyok és még én is kapok valami "szép" jelzőt
kár hogy abbahagyták mert tényleg jót szórakoztam crj-n, totál nincs képbe ki-kivel és hogyan miért.......
JOE, szeriaszorasrol hallottal mar!?!?
Aki szerint egy finomhangolas, optimalizaslas art egy rendszernek...azt felejtsd el! Szerinted miert tesznek evrol evre nagyobb sebessegu, nagyobb memoriaju szamitogepeket, es erzekelok hadat egy sima motorba is? Elarulom: hogy tokeletesebb legyen... PL. egy adaptiv elektronika, amelyik a mindenkori uzemi korulmenyekhez igazitja a rendszer mukodeset szerinted tonkretesz egy motort!?
Ja, es ne besztasd a haverjaimat, mert egy okostojas hulyeseggel tomte ki a fejed.