Mosst írok ide először, mert remélem hogy több tapasztalattal rendelkeztek mint én pályázás terén.
Tavaly tettem fel egy pár corsa 3-at a vfr 750-emre. Voltam vele néhányszor pályázni. Szeptemberben csak a kopás jelei látszódtak. Most előveszem a vasat és látom a gumi szélén hogy egy kicsit kékes színű. Szerintem ez a túlmelegedés jele. Nem tudom jobb lenne e a sima corsa vagy ez is jó nincs ennek ettől semmi baja...
Ja a köridőim 2.20-25 körül van.
Almeriábol irok, túl vagyunk a 4 napos Jerezi pályázáson és 2 napja Almeriában pályázunk, naponta irok beszámolokat, ha valakit érdekel itt találhatóak, néhány videoval együtt
http://www.motorosok.hu/forum/viewtopic.php?p=1
62509#162509
Van egy fontos dolog, amit a 2007-től gyártott, 600 RR tulajdonosoknak írnék!
Ma beszéltem egy idomos sráccal, aki megpróbálná elintézni, hogy gyártsanak a 2007-től létező RR szériához CSAK ALSÓ HASIDOMOT, ami zárt.
Ez azoknak lenne ésszerű, akik a gyári idomot nem akarják lecserélni, vagy akik olyan pályaidommal rendelkeznek, ami teljesen a gyári mintájára készült (lásd én) és így csak az alsó hasidomot akarják megvenni.
Ha össze tudunk szedni 30 db rendelést, akkor megcsinálják.
Tudom, itt a lányoknál ez nem lesz olyan sok, de ha 1-2 db-bal is több, akkor megkérnék mindenkit, hogy keressen meg emailben:
zsanett.kasai@gmail.com én pedig továbbítom a dolgot!
Az árról még nem tudok semmit, de szerintem nem lenne olyan nagyon drága, hiszen ez egy elég kicsi idomrész.
Mosst írok ide először, mert remélem hogy több tapasztalattal rendelkeztek mint én pályázás terén.
Tavaly tettem fel egy pár corsa 3-at a vfr 750-emre. Voltam vele néhányszor pályázni. Szeptemberben csak a kopás jelei látszódtak. Most előveszem a vasat és látom a gumi szélén hogy egy kicsit kékes színű. Szerintem ez a túlmelegedés jele. Nem tudom jobb lenne e a sima corsa vagy ez is jó nincs ennek ettől semmi baja...
Ja a köridőim 2.20-25 körül van.
Előre is köszi a segítséget.
örülök, ha jössz, előtte csörrenj, ugyan most 11-25ig nem nagyon leszek a környéken..
üdv,
kuruczferi
Többiektől bocs az Off-ért.
Hol készültek azok a "halott város" képek, ha szabad érdeklődni? (pripjaty? bár az csak 23 éve kb)
készülgetek, a motorom sajna még nincs itt...még talán két hét és indul a meló...
kuruczferi
reményeim szerint DT-n.. de hogy azon belül hol.. a jó Istenke tudja hogy hova "sorolódok" be.. melyik kat.-ba.. És természetesen a Főnix-en..
LX
te a zx kupán kivül hol indulsz még az idén?
http://www.motorosok.hu/forum/viewtopic.php?p=1
62509#162509
Amennyi időt ott töltesz, már megtanulhattad volna!
Fogytál már?
elképzeltem ahogy keresgéled a karaktereket
egyébként pedig 38.000 a licensz, a biztosítás és a BRO kártya idén..
LX
Van egy fontos dolog, amit a 2007-től gyártott, 600 RR tulajdonosoknak írnék!
Ma beszéltem egy idomos sráccal, aki megpróbálná elintézni, hogy gyártsanak a 2007-től létező RR szériához CSAK ALSÓ HASIDOMOT, ami zárt.
Ez azoknak lenne ésszerű, akik a gyári idomot nem akarják lecserélni, vagy akik olyan pályaidommal rendelkeznek, ami teljesen a gyári mintájára készült (lásd én) és így csak az alsó hasidomot akarják megvenni.
Ha össze tudunk szedni 30 db rendelést, akkor megcsinálják.
Tudom, itt a lányoknál ez nem lesz olyan sok, de ha 1-2 db-bal is több, akkor megkérnék mindenkit, hogy keressen meg emailben:
zsanett.kasai@gmail.com én pedig továbbítom a dolgot!
Az árról még nem tudok semmit, de szerintem nem lenne olyan nagyon drága, hiszen ez egy elég kicsi idomrész.
www.egediracing.hu
tel 06209425330
Van valakinek tapasztalata EK láncról és Sunstar lánckerékről?
LX