Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tudom ki vagy.
A Kispál frontemberre, nem?
sokan nem tudjátok ki vagyok de megbízható forrásból tudom hogy sokat buktak azon hogy a pringre nem mentek le annyian mint várták és mindenki ragaszkodik hozzá csak a hringen legyenek a futamok...
sajnos még az is valószínű hogy az utolsó futamokról összefoglaló sem lesz Dodoréknál mert nincs rá a szakágnak kerete....
persze azt is megértem hogy átalakulna csúnyán a ponttáblázat ha mondjuk több helyszin lenne mint pl az osztrák bajnokságban.
én úgy látom hogy azzal hgy páran ragaszkodnak a hringhez azzal többet ártanak mint amennyit használnak.persze megértem őket is hisz ott mennek évek óta zéró hibalehetőség nem fog rontani a pályán és stb és stb.nem erre mondják azt hogy ördögi kör?
sztrájkolhatnának hogy legyen utolsó futam
a hétköznap már rosszul hangzik , főleg ha október első hete mert akkor abszolút nem tudok menni
A sztrájkolók elérték céljukat!
Most beszéltem Hirtling Gabival. Azt mondta hogy nagyon dolgoznak rajta hogy az r-széria meg legyen tartva. Ami biztos ha meg is lesz tartva akkor 1 napos lesz és valamelyik hétköznap lesz, valamelyik pályanapon. Egyenlőre ennyi. Ha lesz új infóm közlöm.
nabazz, most olvastam hogy elmarad az utolsó Ob futam
R széria és a csajok futama is elmarad ? tud valaki valamit ?
menni akarok még fotózni ki
Gratula
Kussolj!
az ma van.de szongyák olyan mint ez volt,ez pedig kurvajó volt.
Most nézem nem is az volt csak indult a csávó is.
És jó az a Mike Wohneres nap?
Szia!

Már jelenkeztem a honlapon a motorozásra (a versenyre még nem). A számom 30-999-2516.

Üdv,

Csaba
Az elég szép.
2.04.meg egy pici. De lehet, hogy a vége volt.
a stopper mit mutatott?
Hi apuka.

Menni fog az neked , jobb a hringnél. Találd ki, hogy jösz-e és megdumáljuk a részleteket.
Szia.

Ha jösz, akkor add le a nevezésed a palyamotorozas.hu honlapon és megbeszélünk a csapat ügyet. Nekem már van csapattársam, de van még ismerős akivel indulhatsz. Adj tel.számot, email, vagy msn címet és holnap kereslek.

Üdv.

Dani
Az AZ! Te marha.
de a beszámolóm zsír nem!?
szerintem igen.
Ez is valami? ? ?
mai nap pring!
Gratulálok Bodrinak és gazdijának! köridő és helyezés tekintetében szép eredményt értek el!
ja ,én még nem voltam pringen.ugy is ér?