Drága Svéd, a Jam az egy kurv@tanya és aranyárban van minden, az izraeli főnökeim oda járnak csajozni. Én 1 x voltam ott, de többet soha többet még ha fizetnének érte se....
A big buli jó volt nagyon, én a magam részéről most voltam először... azt hiszem egyetlen sportbíróként voltam jelen a tombolán párommal együtt mindketten nyertünk, pedig el is cseréltük egymás közt a sorszámainkat, hogy enyém lehessen a 21-es, de végülis tökmindegy volt
jövőre ugyanott!
Tenk Jú mindent a szervezőknek:))))))))
Nagyon szuper este volt a tegnapi,ami kicsi mínusz volt a brigádunknak,hogy nagyon hamar elfogyott a kaja és nem jött az utánpótlás(odatódulni nem akartunk az elején,azt mondták,folyamatosan töltik ami fogy),így nem tudtunk enni csak inni,de abból aztán dögivel....
Jövőre újra megyünk,mert szuper volt a buli!
Tényleg mi köszönjük a szervezést, nagyon jó kis buli volt , a mi kis társaságunk nevében bátran kijelenthetem, hogy nagyon jól éreztük magunkat!
A discoval kapcoslatban pedig: hát pont az általad említett dolgok miatt nem járok ilyen helyre! És nem hiszem, hogy ez ósdi felfogás lenne...
A big buli jó volt nagyon, én a magam részéről most voltam először...
jövőre ugyanott!
Te meg tudsz majd venni, mert lesz lehetőség rendelni.
Legfeljebb majd valami kedvezményes árat kapsz tőlem
Ollllan másnapos vagyok,hogy nem volt erőm még felvenni
de szuper póló és mégeccer is hálás köszönet érte:))))))))
de szuper póló és mégeccer is hálás köszönet érte:))))))))
Nagyon szuper este volt a tegnapi,ami kicsi mínusz volt a brigádunknak,hogy nagyon hamar elfogyott a kaja és nem jött az utánpótlás(odatódulni nem akartunk az elején,azt mondták,folyamatosan töltik ami fogy),így nem tudtunk enni csak inni,de abból aztán dögivel....
Jövőre újra megyünk,mert szuper volt a buli!
A discoval kapcoslatban pedig: hát pont az általad említett dolgok miatt nem járok ilyen helyre!