Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Dunlopnak még feljebb ment az ára. Én már láttam a 2010-es árlistát. Egy garnitúra slick 110.000! Kedvezménnyel!
Nem kimondottan az ár miatt. Azt mondja neki jobban bejött. Én meg még nem nagyon mentem vele. csak régen.
Én azt mondom, hogy játszuk el amit szegény Ago-val gumi melegítő ügyben és utána majd nem biztos, hogy 103000Ft lesz egy garniturha a k.rva dunlopból. Ami meg szerintem a pofátlanság netovábja, hogy azt mondják így is adnak 40% kedvezményt. F.szom!
Még szerencs, hogy nem választhatsz kisbarátom. Majd azzal mész............................, amivel akarsz.
Igaza van Moshénak, nem hülyeség,mert ha leosztod egy szezonra ,hogy hány garni gumit használsz el , akkor elég nagy ár differencia jön ki a Dunlop/Pirelli csatából a Pirelli javára.
És mint tudjuk mindkettővel lehet 1:51-et menni a ringen!
Én nagyon szeretem a Dunlopot,de ha csak újat tudnék venni akkor én is a Pirellit választanám!
még ha egy cég is már a pirelli metzeller-nekem valahogy stabilabbnak tűnt a metz...lehet lassú vagyok még a pirellihez
Én úgy néz ki Pirellizni fogok. (Moshe rábeszélt ) Azért adom el.
pont jó év elejére..
Ja tényleg az lemaradt.

6680 Hard
Szia. Milyen keverékek? Jó lesz a szám is.
Sokkal élvezhetőbb a verseny a felvétel és a kamera elhelyezése miatt.
200/55R17 a mérete
Sziasztok!

Ha valakit érkelne lenne 2 hátsó Dunlop D211 gumim eladó!

Az egyik zsír új, a másikba 12 kör van benne(utolsó R szérién vettem a gumikat).

Ára a kettőnek: 90.000Ft
A mai verseny elsö fele (youtube nem vesz be csak max 10 perces hosszu videot)
Most ugysincs még moto gp szezon legalább nézegetitek milyen béna vagyok
http://www.youtube.com/watch?v...
egyszerre irtuk.
Öreg vagyok, légy tekintettel hajlott koromra. Már egy kicsit rosszul látok. :)
Te ez a Csabi nagyon egy béna motoros. Hát ott mész elötte, profin mutatva neki az íveket és arra nem képes, hogy lekövessen. Ááááááá..........!
Szerintem is Csabi nézte el a féktávot. De azt szokták mondani: ez a pályázásban sajnos benne van. Remélem nem lett nagy baja a másik motorosnak sem.
Zoli,Te hol láttál itt lábbal jelzést mert esküszöm nem látom...
nem jelzett.
én meg úgy láttam, hogy a lábával jelez, szabad a belső ív. ott hagyom neked.
az amit láttok azaz, hogy nem hiszed el, hogy rád borít, aztán fékezel hátha elfér még előtted.... hát nem fért el. BUMM! nincs xarabb érzés, mint mást kirakni. Gondolom Csabcsi se örűl neki, hogy ilyenbe keveredik.
remélhetőleg nincs baja a srácnak.
Párszor visszajátszottam és nekem is úgy tűnik, hogy volt egy kis gond féktávon...
ez nem volt szép annyira....picit mintha elsokallt volna és úgy ment belűlre-bár lehet hogy rosszul látom
akkor itt a mai elsö onboard a verseny elötti Csabi féle filmezésröl és a koccanásrol.
Tompi után probáltam kapaszkodni, de másfél kör után Csabi nem birta tovább mögöttem, de 20 másodperccel késöbb már el is intézte a piros zászlót:
http://www.youtube.com/watch?v...
Videót tessék csak feltenni ide.