Nem ez a nagy költség te hisztis r.banc.
Csak majd szóljatok ha valaki kigondolta, hogy mi a jó nekünk és leszervezi az egészet. Én már jó régen leszoktam arról, hogy szervezkelődjek, mert soha semmi eredménye nem volt. De én ott leszek. Nehogy a vége az legyen, hogy majd ott állunk öten mint a kemények és majd mi egyedül nem mehetünk fel a ringre.
vagy megsértődünk,és összefogunk!ez is lehetne megoldás!hiszen elég sok licences versenyző van!össze kéne dugnunk a kis buksinkat(akár a bulin is)és megszavazni egy arany középutat vagy mit,és az illetékes elvtársak elé állni,ez van!csak ide kellene az összetartás!biztos hiányozna a kasszából a mi kis pénzünk....lehet hatásos lenne!
A bőrödnek soha semmi baja nem volt.
emgem mé nem hívsz meg!lehetnéka"legtöbbet eső,és szinte ép bőrrel megúszó versenyző"
Persze nem ismerjük egymást pár mondatváltástól túlságosan, de nem hiszem, hogy Te ingyen vagy apró pénzért tennéd azt amivel foglalkozol.
) Mint mondtam próbáljuk meg az államot meggyőzni arról, hogy mi vagyunk a nagy motorosok(magamat még véletlenül sem sorolnám ide a tudás örökös hiánya miatt) és a kedvünkért mondjon le az adóról ami a benzint terheli. Csupán emberbaráti és a sport miatti önzetlenségből és szeretetből.
Én megértem Rezsőt is. Ha esik ha fúj, ha vannak a pályanapon ha nincsenek, neki akkor is fizetnie kell a ringért. Persze a motorversenyekért szerintem is sok a részvételi díj. De ha arról álmodozunk, hogy ingyen legyen vagy akár csak a töredéke egy pályanap akkor álom világban élünk. Ez nem a kis keresetűek szórakozása. Mert legyünk őszinték ez nem sport.
Mármint az amit mi csinálunk. Lehet, hogy egy kezünkön meg tudjuk számolni kik azok akik kint vannak a ringen és nem szórakozás számukra a pályamotorozás. Szerintem nem a pálya díj jelenti a nagy kiadást a számunkra. Ha össze adod az egy napra jutó egyéb költségeket, akkor kiderül, hogy a pályanapnak csak a töredéke az a 20 db ezres amit fizetünk, hogy ott lehessünk.
A focistás hasonlattal abszolút egyet kell értenem. Ne érts félre, ha valaki kitalálja a jót, akkor természetesen mellé fogok állni. De ebben az országban mindenki azt nézi, hogy neki mi a jó. Teljesen jogos a kérdés, hogy miért ne lehetne egy évben párszor bajnokságot rendezni jutányosabb áron.