annál azért kevés az esély hogy pont fejre essen
neki meg egy kicsi szerencséje sem volt
de ahogy nézem kihúzza a biztosítószeget és kézben nem látszik a gránát farka, de amikor esik le ott meg vam valami
szóval bármi lehet
Meg hiszem én azt, de most már te legyél szépen filmprodcer 😂😂😂 ha eddig vállaltam a nehezét akkor nem venem lekemre pont ott ķéne megeröltetned magad 😆
Full hulyeseg amit irsz,Levegobol,gepekkel nem lehet teruletet uralni,ez latszik a mostani haboruban is,az angol kifelyezessel "boots on the ground" most megjobban igaz.
Szoval egyre fontosabb a jol kikepzett emberanyag.
egy modern háborúban már az emberanyag nem kellene, hogy számítson. Egy valódi komolyan gondolt háborúban az emberi erőforrás már legfeljebb ahhoz kellene, hogy megnézze, hogy az ellenfélnél mindenki meghalt e (kezeit széttáró) Ha ilyenbe gondolkoznának akkor nem maradna élőlény a bolygón. Ennek tükrében akkor meg az is tök mindegy, hogy az egyik félnek 600 a másiknak meg 6000 nukleáris eszköze van e. Remélem ez megmarad az erőfitogtatás szintjén. Elég hülyén hangzik de pont a soha ki nem lőtt tömegpusztító fegyverek tartják valamennyire kordában és egyensúlyban a háborús eszkalációkat. Mert, hogy hosszú a faszom de az enyém meg még hosszabb akkor tudod mit hagyjuk a picsába az egészet. Mert botorság azt gondolni, hogy a béke az természetes dolog. Békét fenntartani fegyverekkel lehet. Ebből az egész buliból putyin volt a legjózanabb és leghiggadtabb. Mi lett volna ha egy átmulatott éjszaka után másnaposan bal lábbal kell? Megszórja ukrajnát 2000 atommal. Se katonaság, se katonai eszközök se ivóvíz se árám sem gáz, se kommunikáció. (gondolkodós) Azért kíváncsi lettem volna egy ilyen lépés után bárki a világon mert volna is egy szót szólni? Szerintem nagy lett volna a csend mindenki kussolt volna(kezeit széttáró)
Azon kell elgondolkozni, ha az idióta libernyák uniós bürokraták lettek volna a putyin helyében azok meglépik ezt? Én gyanítom, hogy igen(gondolkodós)
Itt lehet látni hogy is megy ez
enduros múltammal elsőre azt mondanám hogy nekem jobban
de annyi hibádzik hogy akkor nem is lőttek rám 😂 😂 http://youtu.be/TNytUuKKoJc
Nos igazából az a problem hogy nem lebecsülés,a mostani pityputtyban oldalanként 180-200 dandár harcol.Naggyából 6-800e fős haderő oldalanként.Magyarországnak van 2-3 dandárja.Az angoloknál 60e fő a teljes haderő,a baltiak 3-an tudnak kb 6 dandárra valót összerakni úgy hogy aszondták ők európa pajzsa,a franciák össze tudnak kaparni 200e főt,úgy hogy a laktanyákban takarítók se maradnak.És mivel a katonaság kell arra is hogy a nagyvárosaikban járőrözzenek a bandák miatt tuti nem fognak mind izmozni a muszkával,a belga-holland-dánt haggyuk,se ember se cucc nincs a harchoz,előbbi nem volt utóbbi elfüstölt ukrajában mind,a spanyol huhh,lerohasztotta és átadta ami van,de kétlem hogy pedro lelkesen menne megdögleni a kárpátokba.
Maradtak a lengyelek,azok komolyak mint a tarzan sarka,de hogy azt a fegyvermennyiséget amit berendeltek ki tudják e fizetni,nem e reccsen bele a gazdaságuk azt nem tudom.
És ott a bökkenő hogy szeretnék e valóban hogy varsót sokadjára kelljen felépíteniük?
És akkor ott a gond hogy 6000 atomtöltet?
Van a franciáknak meg az angoloknak 3-400?
Lehet becsülgetni,csak épp most neveltünk ki kb egymillio ruszkit nato taktika,fegyverzet,kiképzés ellen,és ez a mennyiség tényleg sok puskaport szagolt.
22-ig nem tudtuk de botrányosan szarok voltak,egy csetlő-botló bohócbanda.kivéve azt a pár dandár különleges müveletist és a wagnert.
Most nincs ilyen,aki életben maradt az elég penge hogy bárkit keresztbe lenyeljen európában.
Szerencse hogy van itt egy diló trump-unk meg az usa nyomasztó katonai fölénye.
Mer hogy von leyen-macron-scholz-kallas féléket kiröhögnék a ruszkik.
Azért szívemnek kedvesen beszélsz(meghajlós) Szóval belőled csinálnak hősi halottat és szerencsére akkor nem belőlem 😅
Mert hát te hősi halott leszel, (kezeit széttáró) hogy nekem ne kelljen 😅
Futárokra a háborúban mindig szűkség van(meghajlós) főleg amikor a telekommunikációt már kiiktatták az orifon kábelt is szétlőtték és a postagalambokat is megfőzte a század(kezeit széttáró) El tudlak képzelni bőrkabátban kiskőrösi bukósisakban oldalkocsis bmw-vel ahogy az aknák között lavírozol géppuskás pergőtűzben meg még az aknavetősök is rajtad gyakorolnak(gondolkodós) Viszed a hírt egyik lövészároktól a másikig. Hát bezony(gondolkodós) Viszonylag kicsi a túlélés 😅
Amugy az 😂
Pedig tuti jó volt a internet vétel 😂 😂
De mint említettem azért csak bosszantó hogy az ilyen rinyagépek persze belőlem hősi halottat csinálnának
Persze aztán majd meg filmesítik bekaszálják a nagy lét átveszik Oszkárt következő kategóriákba legjobb főszerep, legjobb látványeffektus , legjobb világítás , és legmeghatóbb jelenet . Én meg nyugodtan bolhatok a föld alatt hogy legalább jól szórakoztattam a nagyérdemű moziközönséget . Hát nem mindenki jól járt 😁
neki meg egy kicsi szerencséje sem volt
de ahogy nézem kihúzza a biztosítószeget és kézben nem látszik a gránát farka, de amikor esik le ott meg vam valami
szóval bármi lehet
igaz akkor már nem voltunk ruszki gyarmat, lehet újítottak
Mondjuk a videos ukran.
https://youtube.com/shorts/xA2...
Meg mindig szignifikansan tobb a nő naluk.
Szoval egyre fontosabb a jol kikepzett emberanyag.
elhúznám a nótájukat rendesen 😂 😂 😂
https://www.youtube.com/shorts...
Azon kell elgondolkozni, ha az idióta libernyák uniós bürokraták lettek volna a putyin helyében azok meglépik ezt? Én gyanítom, hogy igen(gondolkodós)
enduros múltammal elsőre azt mondanám hogy nekem jobban
de annyi hibádzik hogy akkor nem is lőttek rám 😂 😂
http://youtu.be/TNytUuKKoJc
Maradtak a lengyelek,azok komolyak mint a tarzan sarka,de hogy azt a fegyvermennyiséget amit berendeltek ki tudják e fizetni,nem e reccsen bele a gazdaságuk azt nem tudom.
És ott a bökkenő hogy szeretnék e valóban hogy varsót sokadjára kelljen felépíteniük?
És akkor ott a gond hogy 6000 atomtöltet?
Van a franciáknak meg az angoloknak 3-400?
Lehet becsülgetni,csak épp most neveltünk ki kb egymillio ruszkit nato taktika,fegyverzet,kiképzés ellen,és ez a mennyiség tényleg sok puskaport szagolt.
22-ig nem tudtuk de botrányosan szarok voltak,egy csetlő-botló bohócbanda.kivéve azt a pár dandár különleges müveletist és a wagnert.
Most nincs ilyen,aki életben maradt az elég penge hogy bárkit keresztbe lenyeljen európában.
Szerencse hogy van itt egy diló trump-unk meg az usa nyomasztó katonai fölénye.
Mer hogy von leyen-macron-scholz-kallas féléket kiröhögnék a ruszkik.
Egy két snitt még ,és kész is 🙂 aztán a jógidíjak gazdagítsák ám rendesen a sarjamat 😂 😂 😂
Mert hát te hősi halott leszel, (kezeit széttáró) hogy nekem ne kelljen 😅
Futárokra a háborúban mindig szűkség van(meghajlós) főleg amikor a telekommunikációt már kiiktatták az orifon kábelt is szétlőtték és a postagalambokat is megfőzte a század(kezeit széttáró) El tudlak képzelni bőrkabátban kiskőrösi bukósisakban oldalkocsis bmw-vel ahogy az aknák között lavírozol géppuskás pergőtűzben meg még az aknavetősök is rajtad gyakorolnak(gondolkodós) Viszed a hírt egyik lövészároktól a másikig. Hát bezony(gondolkodós) Viszonylag kicsi a túlélés 😅
Pedig tuti jó volt a internet vétel 😂 😂
De mint említettem azért csak bosszantó hogy az ilyen rinyagépek persze belőlem hősi halottat csinálnának
Persze aztán majd meg filmesítik bekaszálják a nagy lét átveszik Oszkárt következő kategóriákba legjobb főszerep, legjobb látványeffektus , legjobb világítás , és legmeghatóbb jelenet . Én meg nyugodtan bolhatok a föld alatt hogy legalább jól szórakoztattam a nagyérdemű moziközönséget . Hát nem mindenki jól járt 😁