Sok össze vissza zagyvaságra . Meg nesze neked semmi fogd meg jólra . Nem tudok válaszolni. De legyen neked a pétered . 😁 én nekem jó ha sok semmirekellő elszalad Angolba meg Németbe mosgatni répát hegyezni 😂😂😂😂😂 mert akkor még több lesz itthon a munka 😉👍 hajrá periti 😂😂😂😂
igazából neked is mind1 meg nekem is, hogy külföldre kerül és külföldit boldogít a haszon vagy lörinc off sor cégeihez ciprusra mert hát így is úgy is külföldön van amíg be nem fagyasztják és oda nem adják ukrajnának 😅
Nekünk ez legfeljebb akkor lett volna jó ha állami tulajdonba kerül és a részesedésből az adófizetők járnak jól. De hát erről szó sincs 😅
ez akár igaz is amit leírsz de gondold azt el, ha feri, mzp vagy az ifjú titán petya kerülne hatalomra te is én is térdig gázolnál a négerekben. Tudom mi van olaszorszéágban de ugyan ez van a franciáknál, németekné valamilyen szinten az osztrákoknál. Ott is lakik rokon 82-óta most lettek nyuggerek és haza is jönnek elég volt, hogy évek óta esete már nem mernek közlekedni mert félnek a nyelvet nem beszélő idegen négerektől cigányoktól a választott saját országukba ahol aktív életüket munkával eltöltötték.(kezeit széttáró) én ezt nem szeretném ide. Kérdezz meg egy angol túristát, hgoy miért szeretnek ide jönni vagy egy külföldi fiatalt miért jár pestre bulizni miért szalad az arb-n. Azért mert itt nem akarják őket megkéselni a nyílt utcán nap mint nap(kezeit széttáró)
Ha a haverjaid lettek volna az elmúlt 14 évben hatalmon azon kivűl, hogy már semmink nem is lenne még félnünk is kellene(fejét fogó)
ezek szerint erdélyi vagy mondjuk szégyen nem szégyen nem ismerem az ottani állapotokat nem is kísérem figyelemmel talán az egyetlen szomszédos ország ahol még soha nem is jártam(kezeit széttáró) Bár erdély lassan következik mert nőtt már annyit a gyerek, hogy nem csak játszóházba meg strandra lehet elvinni hanem valamennyire érdekli a látnivalók is(kezei tszéttáró) De akkor ezek szerint ott sincs minden a legnagyobb rendben bár itthon azt hallgatjuk, hogy fejhosszal előzött m ár be románia bennünket minden tekintetben(kezeit széttáró) Mondjuk csaucseszku eliminálásával meg volt a nagy esélye romániának a kitöréshez pont ugysan úgy mint ahogy magyarországnak a rendszerváltozáskor de hát a privatizációk sajnos nem úgy zajlottak ahogy ez elvárható lett volna és tulajdonképen ez megágyazott a most kialakult helyzetnek(kezeit széttáró)
te kevered egy meghirdetett, szervezett rendezvényt egy bejelentett tüntetéssel(kezeit széttáró) Én még emléxem a 2006 október 23-ira. Pedig ott is volt szólás szabadság mégis mindenkit gumilövedékkel lőttek szét, locsoló kocsival oszlattak és füstgránáttal(kezeit széttáró)
Egy szervezett rendezvényre elmegy akit érdekel, meghallgatja majd hazamegy. Lehetőség volt a petyáéra is elmenni(kezeit széttáró) Ott nem tudok fideszes trombitásokról 😅 A tüntetés az más(meghajlós) Ott kötelező is radikálisnak lenni hisz attól tüntetés ha csak nem békés tüntetés 😅 Ott lehet trombitálni o1g táblákkal járni sípot fújni, dobot ütni hangosan csúnyákat mondani 😅 Az odavaló(meghajlós)
azt amíg nem törsz be kirakatot nem borigatsz rendőrautót, nem gyújtod fel a konkurens székházát kutya nem fog baszogatni(kezeit széttáró)
azért a mérték nem mind1 😅 Tudsz e olyan húzóágazatot mondani ami nem az övéké? Mondjuk az élelmiszer kereskedelmet azt az egye3t nem tudom hány %-ban lehet az övék minden esetre minden tőlük telhetőt megtesznekk, hogy a külföldi multikat kivásárolják a mi pénzünkből 😅 A spárral már volt egy csörtéjük azoknak már jancsi megmondta, ha nem tudnak nálunk gazdaságosan üzemelni adják el a cégcsoportot nekik majd ők fogják tudni 😅 Egyenlőre még a spár állja a sarat de ez nem lesz mindig így 😅 Majd úgy járnak mint nagyon sok cég akik elég részesedéssel rendelkeztek ahhoz saját szektorukon belül, hogy érdemes legyen "megvenni"; tőlük(gondolkodós) Persze volt olyan is aki ellenált azt ellehetetlenítették. Bige urat is baszogatják még.(gondolkodós) Szóval tre bárhol költesz bármit fizetsz annak jelentős része a mészáros holding azaz a ner holdudvar zsebében landol. Persze ha aliról rendelsz akkor nem biztos.(gondolkodós) MÉG 😅
Hát végigszenvedtem, de azért ez messze van "a tiszta világos"-tól.
Csak pl ez, ahol kifejti hogy Mo ""nem állandó szövetségeseket keres, hanem üzleteket kötünk". Mondja ezt egy olyan ember aki 7 millás fizetés, cégautó céges telefon, céges minden is, de a vagyona alig 5 milla... Ne röhögtessen már! Ez köt üzletet? Aki a számokat papírból nézi, számítógép előtt még nem láttam...
Oké, tudjuk hogy van vagyona, csak nem az ő nevén... És ebben az esetben sem zavaró hogy még akkor sem mond igazat, amikor tudja, hogy mindenki tudja róla hogy hazudik? Ez az ember olyan messze van a korrektségtől, mint Makó Jeruzsálemtől! Az elmúlt 15 évben tényleg sikerült rendberakni az országot. Csak itt van háborús vészhelyzet, háborús infláció, árstop stb? Szinte mindenkinek csökken a fizetésének az értéke, kivéve az ő köreinek?!? És ez nem furcsa? Ez az ember ha azon múlik eladja az egész hazát, az anyját is 1 forintért... Egy ilyen stílusú, kaliberű "üzletembernek" (kb.mint Trump), mikor számított az alatta lévő te vagy bárki is, vagy akár az ország?!? Ezt ugye nem gondoljátok komolyan.
De lényegében minden 20-30 másodpercébe bele lehetne kötni...
Mindenütt jó de legjobb sehol... át kell jönni bezzegromániába itt túróból van a kerítés birkapásztorból lett miliárdos szórja az erkélyről a pénzt a cselédeknek ha filmezi legalább 5 tv-csatorna , a parlamentbe háromszor annyi képviselő eszi a 300 forintos szarvasgombás kaviárt mint a négyszer nagyobb lakosságszámú lengyel parlamentben ... ráadásul ebből jó néhány analfabéta ... az államfőválasztáson kigolyózták külföldi parancsra georgescut mert szuverenista nácista faszista homofób rasszista oroszbarát öregasszonyerőszakoló állat , bezzeg a sülthülye lasconi asszonnyal nem lett volna gond mert bejelentette hogy mindent teljesít ami brüsszel óhajt most majd megint lesz malacválasztás , viszont itt is kezdenek fejlődni mert az utóbbi években változott a hozzáállás észrevették hogyha van valami fejlesztés abból többet lehet lenyúlni mert kapnak rá zsét külföldről ...
vitya helyére bárki jobb lett volna a legutóbbi választáskor
az se gond ha kicsit fogyatékos
és nem azért mert bármi jobb lett volna csak akkor vége lett volna a nagyüzemi rablásnak
újból kicsiben ment volna a buli nokiás doboznyi pénzekkel
de nem ez a lényeg
a lényeg az hogy annyira birka lett mindenki hogy még azt nézik hülyének akit zavar az hogy jogalap nélkül basztatnak és korlátozzák a jogaiban valakit a rendőrök
amúgy a 74 millát leszarom nem az én zsebemből megy ki
ha összejön a terv jövő ilyenkor már rokkant nyugger leszek és a ti pénzetekből veszem a bojlit 😆
szóval kicsivel többet húznak ki a zsebetekből, na de ez titeket úgysem zavar....
igazság szerint nem 630 milliárd az sem(legyintős) itt is meg van a 6300 milliárd ettől legyél egész nyugodt de szerintem több. Kézen közön hozzáértők szerinte 1000-1500 milliárdot játszanak át saját zsebre évente köszbeszerzésekkel és ezzel-azzal. Most már igaz üzletileg, hisz vannak saját bankjaik telefontársaságuk, gázszolgáltatásuk saját szállodaláncaik, plázáik saját útépítőjük talán még a vízvagyon ami nem az övék. Még. Szóval már lopniuk sem kell ezt megvették maguknak az adófizetők pénzéből 😅 Ehhez képest én már nem is kaparnák vitya helyében ennyi pénzzel a zsebembe (kezeit széttáró) Bár zsetya nagy rivális ukrajnában(gondolkodós) Ő 3 év alatt 10 szer annyit lopott mint vityáék 14 év alatt mondjuk zsetya az gínesz rekord mint a magyar áfa 🤣
Jobbik... ugyan már... nekünk még a szélsőjobbunk is annyira magyar 😁 anno egy zsidó alapította, most meg egy zsidó vezeti 🤣 és a baloldal seggéből lóg ki 😁
Igen, ti okosak vagytok, jól látjátok, lőrincünk mindent bezsebelt már... csak arra nem emlékeztek, hogy 15 évvel ezelőtt az összes bank, energiaszektor és telekommunikáció mind külföldre vitte a pénzt.
akkor veled jól ki van segítve a nép. Te vagy a tipikus formája annak aki öklét rázva integet,hogy milyen szar minden de amikor egy napsütéses vasárnap be kellene ugrani a szavazófülkébe kocsma előtt vagy után az mind1 az meg derogál(kezeit széttáró) Aki nem megy el szavazni annak egy qrva szava ne legyen(ujjával nemet mutató) Én a mihazánkos tót lacira szavasztam minden alkalommal mióta a jobbik roszra fordult majd meg is szűnt 😅 nem értem el vele semmit? egyenlőre eddig bent tartottam a parlamentbe meg az únióba majd aztán egyszer hátha neki is osztanak lapot. Mert úgy lottó 5-ösért hiába fohászkodok a jóistenhez ha nem töltök ki lottó szelvényt tudod inike nekem ez a véleményem(kezeit széttáró)
Az a baj hogy a te gondolat világodat olyan mértékben zavarja meg az az óránként 74 millió Ft, hogy még a réten is nekimész a fának 😁 nem csak az erdőben.
Jó lőrincünk (az a tetves cigány tolvaj) ellopott 630 milliárd forintot? ez a dolga, ő a kormány háttér pénztárosa... az összeg nagynak tűnik, de az évi költségvetéshez ill. GDP-hez képest semmi. Ha nyugati tőkés uraké lenne itt minden, akkor ez a 630 inkább 6300 milliárd lenne.
inikém oszd már meg velünk te kit képzelnél jelen pillanatban vitya helyére mert már most kíváncsivá tettél(gondolkodós)
Mondjuk neked a migránsokat nem kellene megszoknod hisz körbe cigány a szomszédod rosszabb már nem lehet 😅
Mondjuk azt amit a keresztanyám mondott és ennek már 4-5 éve. Ő a 70-es évek elején költözött ki olaszországba azóta is ott lakik bár van egy pesti háza most már 80 körül inkább itthon tartózkodik. annyit mondott nekem, hogy mikor mondtam, hogy ezek a vityáék szétlopnak mindent. hogy nem törődjek én vele mennyit lopnak amíg ezeket migránsokat nem hozzák a nyakunkba térdeljünk le előtte és csókoljuk meg a gyűrűjét (kezeit széttáró) Egész elképesztő dolgokat mesélt neki már olasz szomszédja nincs is mind valami bevándorolt dologtalan szarházi akik több segélyt kapnak mint az ő nyugdíja. Most unokatesóm volt kint nála olaszba elmondta, hogy egész elképesztő mi van ott. Mesélt néhány dolgot amit én nem kívánnék ide.
Ehhez képest amikor én vetettem fel, hogy mit össze lopnak vityáék mert, hogy azért attól az én zsebembe is kinyílik a bicska pont te legyintgettél erre, hogy neked tök mind1 ezek mennyit lopnak hisz neked ettől és az átlag embernek nem lesz sem jobb sem rosszabb(kezeit széttáró) Ez most olyan,mintha benned most tudatosulna, hogy 14 év alatt vityáék állami pénzből bevásárolták magukat az összes fontos szektorba. útépítés,építkezés, energiaszektor turizmus mezőgazdaság és a többi. Ez már mind az ő kezeiken folyik át.
Körülbelül úgy írsz most lőrincről, mikntha tegnap 1 nap alatt lopott volna el mindent a neres holdudvarral 🤣
mi van ini elmarad a szarhordás és nem lesz zsetta bojlira? Vagy mi ez a nagy kifakadás olyan dologról amiről rajtad kívűl eddig mindenki tudott 😅 nem volt rád ez eddig jellemző(kezeit széttáró)
ha kapna 15% körül ők is változnának
ha nem változik akkor nem tud fejlődni, ha változik akkor vagy elbasz mindent vagy nem, a jobbik elbaszott mindent
Nekünk ez legfeljebb akkor lett volna jó ha állami tulajdonba kerül és a részesedésből az adófizetők járnak jól. De hát erről szó sincs 😅
Ha a haverjaid lettek volna az elmúlt 14 évben hatalmon azon kivűl, hogy már semmink nem is lenne még félnünk is kellene(fejét fogó)
Egy szervezett rendezvényre elmegy akit érdekel, meghallgatja majd hazamegy. Lehetőség volt a petyáéra is elmenni(kezeit széttáró) Ott nem tudok fideszes trombitásokról 😅 A tüntetés az más(meghajlós) Ott kötelező is radikálisnak lenni hisz attól tüntetés ha csak nem békés tüntetés 😅 Ott lehet trombitálni o1g táblákkal járni sípot fújni, dobot ütni hangosan csúnyákat mondani 😅 Az odavaló(meghajlós)
azt amíg nem törsz be kirakatot nem borigatsz rendőrautót, nem gyújtod fel a konkurens székházát kutya nem fog baszogatni(kezeit széttáró)
Csak pl ez, ahol kifejti hogy Mo ""nem állandó szövetségeseket keres, hanem üzleteket kötünk". Mondja ezt egy olyan ember aki 7 millás fizetés, cégautó céges telefon, céges minden is, de a vagyona alig 5 milla... Ne röhögtessen már! Ez köt üzletet? Aki a számokat papírból nézi, számítógép előtt még nem láttam...
Oké, tudjuk hogy van vagyona, csak nem az ő nevén... És ebben az esetben sem zavaró hogy még akkor sem mond igazat, amikor tudja, hogy mindenki tudja róla hogy hazudik? Ez az ember olyan messze van a korrektségtől, mint Makó Jeruzsálemtől! Az elmúlt 15 évben tényleg sikerült rendberakni az országot. Csak itt van háborús vészhelyzet, háborús infláció, árstop stb? Szinte mindenkinek csökken a fizetésének az értéke, kivéve az ő köreinek?!? És ez nem furcsa? Ez az ember ha azon múlik eladja az egész hazát, az anyját is 1 forintért... Egy ilyen stílusú, kaliberű "üzletembernek" (kb.mint Trump), mikor számított az alatta lévő te vagy bárki is, vagy akár az ország?!? Ezt ugye nem gondoljátok komolyan.
De lényegében minden 20-30 másodpercébe bele lehetne kötni...
az se gond ha kicsit fogyatékos
és nem azért mert bármi jobb lett volna csak akkor vége lett volna a nagyüzemi rablásnak
újból kicsiben ment volna a buli nokiás doboznyi pénzekkel
de nem ez a lényeg
a lényeg az hogy annyira birka lett mindenki hogy még azt nézik hülyének akit zavar az hogy jogalap nélkül basztatnak és korlátozzák a jogaiban valakit a rendőrök
amúgy a 74 millát leszarom nem az én zsebemből megy ki
ha összejön a terv jövő ilyenkor már rokkant nyugger leszek és a ti pénzetekből veszem a bojlit 😆
szóval kicsivel többet húznak ki a zsebetekből, na de ez titeket úgysem zavar....
és milyen igaz 👍️
Jó lőrincünk (az a tetves cigány tolvaj) ellopott 630 milliárd forintot? ez a dolga, ő a kormány háttér pénztárosa... az összeg nagynak tűnik, de az évi költségvetéshez ill. GDP-hez képest semmi. Ha nyugati tőkés uraké lenne itt minden, akkor ez a 630 inkább 6300 milliárd lenne.
Mondjuk neked a migránsokat nem kellene megszoknod hisz körbe cigány a szomszédod rosszabb már nem lehet 😅
Mondjuk azt amit a keresztanyám mondott és ennek már 4-5 éve. Ő a 70-es évek elején költözött ki olaszországba azóta is ott lakik bár van egy pesti háza most már 80 körül inkább itthon tartózkodik. annyit mondott nekem, hogy mikor mondtam, hogy ezek a vityáék szétlopnak mindent. hogy nem törődjek én vele mennyit lopnak amíg ezeket migránsokat nem hozzák a nyakunkba térdeljünk le előtte és csókoljuk meg a gyűrűjét (kezeit széttáró) Egész elképesztő dolgokat mesélt neki már olasz szomszédja nincs is mind valami bevándorolt dologtalan szarházi akik több segélyt kapnak mint az ő nyugdíja. Most unokatesóm volt kint nála olaszba elmondta, hogy egész elképesztő mi van ott. Mesélt néhány dolgot amit én nem kívánnék ide.
Ehhez képest amikor én vetettem fel, hogy mit össze lopnak vityáék mert, hogy azért attól az én zsebembe is kinyílik a bicska pont te legyintgettél erre, hogy neked tök mind1 ezek mennyit lopnak hisz neked ettől és az átlag embernek nem lesz sem jobb sem rosszabb(kezeit széttáró) Ez most olyan,mintha benned most tudatosulna, hogy 14 év alatt vityáék állami pénzből bevásárolták magukat az összes fontos szektorba. útépítés,építkezés, energiaszektor turizmus mezőgazdaság és a többi. Ez már mind az ő kezeiken folyik át.
Körülbelül úgy írsz most lőrincről, mikntha tegnap 1 nap alatt lopott volna el mindent a neres holdudvarral 🤣
mi van ini elmarad a szarhordás és nem lesz zsetta bojlira? Vagy mi ez a nagy kifakadás olyan dologról amiről rajtad kívűl eddig mindenki tudott 😅 nem volt rád ez eddig jellemző(kezeit széttáró)
még lelkes voltam , most már meg fontoltabb 😂 😂
ha nem változik akkor nem tud fejlődni, ha változik akkor vagy elbasz mindent vagy nem, a jobbik elbaszott mindent